Ηράκλειο: «Θα σε σκοτώσω ρε π@@@@» - Η 38χρονη απειλούσε με όπλα και μηνύματα τον πρώην σύντροφό της

Δείτε τις φωτογραφίες και όσα του έλεγε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηράκλειο: «Θα σε σκοτώσω ρε π@@@@» - Η 38χρονη απειλούσε με όπλα και μηνύματα τον πρώην σύντροφό της

Την Τρίτη 25/10 η 38χρονη που πραγματοποίησε την επίθεση με καυστικό υγρό σε σύντροφό της στο Ηράκλειο παραδόθηκε στις Αρχές και έκτοτε βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας διάφορα στοιχεία που την "καίνε" και επιβεβαιώνουν πως πρόκειται για μία γυναίκα που δεν δίστασε να παρεκτραπεί και θέσει σε κίνδυνο της ζωή ενός άλλους ανθρώπου.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή T-Live, την Τετάρτη 26/10 παρουσιάστηκαν μερικά από τα μηνύματα της ίδιας σε σχέση της, κατά τα οποία απειλούσε τον άνθρωπο με τον οποίο μοιραζόταν τη ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα, στέλνοντάς του μάλιστα και φωτογραφίες με όπλα και σε κάποιες από αυτές φαίνεται πως τα όπλα τα ακουμπούσε ένα γυναικείο χέρι.

Τα μηνύματα της 38χρονης σε πρώην σύντροφό της μετά από τον χωρισμό τους

«Θα σε σκοτώσω ρε π….. να το ξέρεις. Θα βρω τρόπο κάποια στιγμή.

Αλλά πάντα θα σε ζηλεύω παθολογικά και δεν θα σε αφήσω να έχεις γ….ς. Δεν θέλω να σε ακουμπήσει ποτέ καμία. Αυτό να το ξέρεις! Μη ζεις με την ελπίδα ότι θα μου περάσει. Είσαι μόνο δικός μου. Είμαι άρρωστη μαζί σου.

Γ…. ό,τι έχεις και δεν έχεις άτιμε. Γ…. την ώρα και τη στιγμή που σε αγάπησα. Μου λείπεις», έγραφε.

«Όπως τους σχιζοφρενείς στα θρίλερ, όπως όταν κολλά κάποιος AIDS και τρελαίνεται και κολλά όσο πιο πολλούς μπορεί. Τέτοια ένστικτα μου βγάζεις, θα παίρνω ψυχές ασταμάτητα. Θα παίρνω όσο πιο πολλές μπορώ. Θα ματώνω προς τιμήν σου ό,τι αρσενικό με πλησιάσει. Είστε όλοι άχρηστοι, ελεεινοί, άθλιοι και σιχαμένοι. Δεν αξίζετε να ζείτε. Πρέπει να πεθάνετε όλοι σας. Ή να ζείτε σαν ζόμπι, όπως εσύ. Να φαίνεστε από μακριά ότι υποφέρετε, ότι σαπίζετε ζωντανοί.

Κάνε σχέση για να δούμε πόσο βαριά α…. έχεις. Κι ετοιμάσου για σκληρό ροκ τρία λεπτά μετά», ανέφερε σε άλλο μήνυμα.

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον αδελφό του θύματος

Το απόγευμα της Τρίτης (25/10) μέσα από την εκπομπή, «T-Live» ο αδελφός του 36χρονου θύματος που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο της Κρήτης από την 38χρονη η οποία παραδόθηκε στις Αρχές εχθές. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως: «Καλά είναι μέχρι στιγμής ο αδελφός μου… Οι γιατροί τώρα… Αυτοί ξέρουν. Μας είπαν ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και ότι αύριο θα μπει στο χειρουργείο.

Έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στον κερατοειδή… Έχει πάρα πολλή ζημιά. “Παλεύουμε να το σώσουμε”. Δεν μας είπε ότι θα το σώσουνε, δεν μας είπε ότι θα το χάσει. Όλα είναι ρευστά».

Έχει εγκαύματα και στο πρόσωπο και στον λαιμό. Το χειρουργείο που θα γίνει, θα γίνει στο υπόλοιπο. Δεν μπορούν να επέμβουν ακόμα στο μάτι. Τι περιμένεις από μία γυναίκα που έχουν πάρει την επιμέλεια των παιδιών της οι πατεράδες; Από αυτή τη νοικοκυρά τι περιμένεις;

Η κατάθεση του πατέρα της, τα λέει όλα. Τέλος! Η γυναίκα είναι μία ανακατώστρα! Έχει πίσω της κάποιους αστυνομικούς και γι’ αυτό κάνει αυτά που κάνει. Δεν είναι τίποτα άλλο! Τον αδελφό μου δεν τον πλησίασε τυχαία.

Δεν είναι έρωτας. Είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτό το πράγμα και να μπαίνει στα social media και να κάνει… και να ράνει…; Δεν θα κάνω εγώ τη δουλειά της δικαιοσύνης. Αυτά τα ξέρουν αυτοί. Είναι πολύ χαμηλού επιπέδου γυναίκα… Δεν είναι τίποτα».