Παλαιό Φάληρο: Καρέ καρέ η καταδίωξη και η σύλληψη του 45χρονου δράστη

Εικόνες που σοκάρουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παλαιό Φάληρο: Καρέ καρέ η καταδίωξη και η σύλληψη του 45χρονου δράστη

Το πρωί της Τρίτης 1/11 έγινε γνωστό πως ο δράκος του Παλαιού Φαλήρου συνελήφθη και βρίσκεται στα χέρια των Αρχών. Ο ίδιος μεταφέρθηκε από την Αλβανία, όπου και εντοπίστηκε, στην Ελλάδα και αναμένεται η απόφαση της Δικαιοσύνης για το μέλλον του.

Στο φως της δημοσιότητας βρέθηκαν δύο νέα βίντεο που ανατριχιάζουν του 45χρονου δράστη με το χαρακτηριστικό τατουάζ, καθώς απεικονίζεται η καταδίωξη, αλλά και η στιγμή της σύλληψής του από τους αστυνομικούς. Το πρώτο βίντεο διέρρευσε μέσα από το κανάλι Top Channel Albania στο Youtube, ενώ το δεύτερο από τις Αλβανικές Αρχές.

Η καταδίωξη και η σύλληψη του δράκου από το Παλαιό Φάληρο στην Αλβανία

Το βίντεο από την απόπειρα βιασμού του 45χρονου

Λίγες ημέρες μετά την ταυτοποίηση του 45χρονου άνδρα που επιχείρησε να βιάσει μία 24χρονη κοπέλα στο Παλαιό Φάληρο, βγήκε στο φως της δημοσιότητας μέσα από το κανάλι του MEGA το βίντεο από την τρομακτική αυτή σκηνή για την νεαρή γυναίκα.

Αξιοσημείωτο είναι, μάλιστα, το γεγονός πως ο δράστης είχε και την βοήθεια κάποιου συγγενή του, αλλά και το ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια για να κρυφτεί από τις κάμερες που υπήρχαν σε εκείνο το σημείο.