Κατερίνη: Συνελήφθη πρώην παίκτης ριάλιτι για κατοχή ναρκωτικών

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Συνελήφθη από τις Αρχές στην Κατερίνα άνδρας για κατοχή ναρκωτικών. Ο συλληφθείς φαίνεται πως υπήρξε παίκτης σε παλιότερο ριάλιτι αγάπης στην ελληνική τηλεόραση.

Η σύλληψη του παίκτη έγινε από αστυνομικούς στη Λεπτοκαρυά της Κατερίνης. Ο νεαρός, που είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με συχνές αναρτήσεις, εντοπίστηκε να έχει κρυμμένη σε κρύπτη του πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 235 γραμμαρίων.

Νωρίτερα, συνελήφθη και ο βιαστής με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο βιαστής με το τατουάζ του Παλαιού Φαλήρου, όπως ενημέρωσε με σχετική ανάρτησή του στο twitter ο υπ. Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Θεοδωρικάκος και συμπλήρωσε: «Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του».

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από τρεις συνομιλίες που είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τον Αλβανό ομόλογο του, οι αλβανικές αρχές παρέδωσαν τον 45χρονο στις ελληνικές.