Κολωνός: Και δεύτερη σύλληψη για τους βιασμούς της 12χρονης – Πρόκειται για πατέρα ενός παιδιού

Έκτακτες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σε μία ακόμη σύλληψη προέβησαν οι αστυνομικές αρχές σήμερα για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα πατέρα ενός ανήλικου παιδιού. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο δεύτερος συλληφθείς είναι 39 ετών και πατέρας ενός παιδιού 9 ετών και ζει στο στο Μαρούσι.

Λίγη ώρα νωρίτερα πραγματοποιήθηκε ακόμα μια σύλληψη (η πρώτη από τα τέσσερα εντάλματα που είχαν εκδοθεί νωρίτερα), στα δυτικά προάστια. Πρόκειται για άνδρα 35 ετών και ζει στα δυτικά προάστια της Αττικής. Οι τέσσερις είναι ηλικίας 35 έως 50 χρόνων «υψηλά αμειβόμενοι ιδιωτικοί υπάλληλοι» όπως τους χαρακτηρίζουν αστυνομικές πηγές

Και δεύτερη σύλληψη για τους βιασμούς της 12χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία από τα πρόσωπα αυτά φέρονται να είναι ανάμεσα σε εκείνους που είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν το είχαν συναντήσει.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη των συγκεκριμένων προσώπων άρχισε μετά την πολύωρη συμπληρωματική κατάθεση, την τέταρτη κατά σειρά, που έδωσε το παιδί παρουσία παιδοψυχολόγου στη διάρκεια της οποία φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα με τα οποία συναντήθηκε μετά από «ραντεβού» που έκλεισε μαζί τους ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία από τα πρόσωπα, σε βάρος των οποίων εκδόθηκε ένταλμα, φέρονται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως στην Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχαν συνομιλήσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής με το ανήλικο κορίτσι, ωστόσο, είχαν αρνηθεί ότι συναντήθηκαν.

Η 12χρονη, όμως, φέρεται να αναγνώρισε στα πρόσωπά τους τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Η επόμενη κίνηση ήταν αναμενόμενη καθώς η ανακρίτρια , με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων στην υπόθεση σε συνολικά δέκα άτομα, ενώ οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι νέοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής το οποίο τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.Ήδη , έχουν πάρει το δρόμο της φυλακής συνολικά έξι άτομα μεταξύ των οποίων και ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος ,η μητέρα της 12χρονης.

Πως πάλευε η 12χρονη να ξεφύγει από τους βιαστές της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην συγκλονιστική υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από 53χρονο άνδρα στον Κολωνό. Τα κομμάτια από την κατάθεση της ανήλικης που διέρρευσαν, "παγώνουν" ακούγοντας τα όσα έχει βιώσει (δείτε εδώ τους 3 νέους συλληφθέντες).

«Κάποιες φορές τους κορόιδευα. Έλεγα να πάω τα λεφτά και καλά στη μητέρα μου ότι τα έχει ανάγκη για να με αφήσει και μετά έφευγα. Μου τα έδινε, έφευγα, αλλά μετά δεν ξαναπήγαινα. Ήταν λίγοι σε αυτούς που το έκανα αυτό, αλλά μετά με αναζητούσαν και πάλι και κλείναμε ραντεβού. Τη δεύτερη φορά γινόταν η ερωτική πράξη. Όλα τα χρήματα τα κρατούσε ο 53χρονος. Μου έδινε 10 ευρώ μόνο όταν καθάριζα το μαγαζί του», έχει πει σε μία από τις καταθέσεις της η ανήλικη σύμφωνα με την εκπομπή του MEGA, Live News.

Η 12χρονη επίσης μίλησε και για έναν άνδρα που της έδινε χρήματα χωρίς να ζητά ανταλλάγματα. «Είναι ο κύριος Ι. Δεν είχαμε ποτέ ερωτική επαφή αλλά μου έδινε χρήματα ανά δύο – τρεις μέρες. Δεν τα κρατούσα τα χρήματα, πάλι τα έπαιρνε ο 53χρονος».

Σε ερώτηση της παιδοψυχολόγου: «Γιατί δεν κρατούσες τα χρήματα από αυτόν αφού δεν είχε να κάνει με ερωτική σχέση;», η 12χρονη απαντά: «Γιατί φοβόμουν. Θα μου έλεγαν οι γονείς μου πού τα βρήκες».