Κολωνός: Στον Εισαγγελέα ο 55χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

Δείτε αναλυτικά για τι κατηγορείται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: Στον Εισαγγελέα ο 55χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

Το πρωί της Παρασκευής 4/11 συνελήφθη ένας 55χρόνος άνδρας, ο οποίος σχετίζεται με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Στον Εισαγγελέα ο 55χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της ανήλικης από τον Κολωνό

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, ο συγκεκριμένος κατηγορείται για την επαφή του με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών, αλλά και για την συνάντησή τους, η οποία πραγματοποιήθηκε τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και, μάλιστα, προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop), 2 υπολογιστές tablet, 3 φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού (USB), 1 σκληρός δίσκος, 1 κάρτα μνήμης και κινητό τηλέφωνο, γι' αυτό και οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Κολωνός 55χρονος εξελίξεις

Συνελήφθη ο τέταρτος βιαστής της 12χρονης

Οι έρευνες συνεχίστηκαν, διότι οι Αρχές προσπαθούσαν να ανακαλύψουν την αλήθεια για έναν 43χρονο ηλεκτρολόγο, ο οποίος εργάζεται στα καράβια, είναι ανύπαντρος και είχε κλείσει ραντεβού με την ανήλικη.

Το ένταλμα για την σύλληψή του είχε εκδοθεί από την Πέμπτη 3/11, με τον ίδιο να έχει προσπαθήσει να ρίξει στάχτη στα μάτια των ειδικών, καθώς είχε παρουσιαστεί τις προηγούμενες ημέρες αυτοβούλως στο «Ανηλίκων» της Ασφάλειας Αττικής και είχε πει ότι απλά συνομιλούσε με τη μικρή μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, χωρίς να έχει συναντηθεί. Όμως τα στοιχεία των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ τον ενοχοποίησαν.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας με όνομα «Κωδικός Αντρεάς» απέδωσε καρπούς και ο άντρας συνελήφθη σήμερα (4/11) το απόγευμα στην Κόρινθο, γεγονός στο οποίο έπαιξε ρόλο το ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε διαφύγει στο εξωτερικό.