Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε και δεύτερο χώρο που την πήγαινε ο 53χρονος - Όσα ανέφερε στην τέταρτη κατάθεσή της

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε και δεύτερο χώρο που την πήγαινε ο 53χρονος - Όσα ανέφερε στην τέταρτη κατάθεσή της

Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Η μικρή προχώρησε και σε τέταρτη κατάθεση, κατά την οποία αναγνώρισε και δεύτερο χώρο που την πήγαινε ο 53χρονος Η.Μ ενώ προφυλακιστέος κρίθηκε ο τέταρτος βιαστής.

Τι ανέφερε στην 4η κατάθεσή της η 12χρονη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή Live News, η ανήλικη φέρεται να αναγνώρισε τον οίκο ανοχής ανάμεσα σε 7 με 8 φωτογραφίες διαφόρων κτιρίων της έδειξαν οι αστυνομικοί, ενώ αναγνώρισε ακόμη ένα κτίριο στο οποίο η ίδια δεν «δεχόταν πολλούς άντρες, αλλά έναν τη φορά».

Πρόκειται για έναν χώρο διαμονής τύπου μοτέλ και όχι για δεύτερο οίκο ανοχής. Η 12χρονη επίσης κατέθεσε ότι μαζί με τον 53χρονο εισέρχονταν από την κύρια είσοδο, η οποία ήταν ανοιχτή μονίμως και προσέρχονταν σε ένα δωμάτιο στο οποίο ο ίδιος είχε το κλειδί.

Η απάντηση του δημοσιογράφου που εμπλέκεται

Την Παρασκευή 4/11 συνελήφθη ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, ενώ ο 55χρονος που εντοπίστηκε από την Αστυνομία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπως ήδη αναφέρθηκε. Λίγο νωρίτερα, όμως, ένας από τους 212 που σχετίζονται με την ανήλικη μίλησε στην κάμερα του STAR.

Ο ίδιος προσπάθησε να εξηγήσει πως δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα ακούγονται, γι' αυτό και δεν φοβάται καθόλου για όσα λέει, ενώ περιέγραψε αναλυτικά την συνομιλία που είχε με την νεαρή κοπέλα.

«Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κάνει τέτοια πράγματα, δεν ασχολείται. Είμαι στη διάθεση των αρχών και της αστυνομίας ώστε να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό το μαρτύριο που περνάω. Δεν φοβάμαι για κάτι, δεν έχω κάνει κάτι. Είμαι αληθινός», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μπήκα εντελώς τυχαία, είδα μια διαφήμιση μπροστά μου, σαν δημοσιογράφος είχα την περιέργεια να δω τι ακριβώς είναι αυτό. Μπήκα μέσα λοιπόν, έβαλα το όνομά μου, έβαλα την ηλικία μου, email, μπήκα λοιπόν μέσα και μου ήρθε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα το οποίο φαινόταν ότι είναι άγνωστο. Δεν ξέρα αν ήταν άντρας ή γυναίκα.

Μου είπε ‘καλησπέρα’. Λέω ‘καλησπέρα’. Μου λέει ‘τι κάνεις;’ Λέω ‘καλά’. Δεν ήξερα και εγώ πάνω κάτω πως χρησιμοποιείται αυτό το πράγμα. Μου λέει ‘θα ήθελες να γνωριστούμε;’ Λέω ‘τι εννοείς;’. Μου λέει ‘με δωράκι’. Λέω ‘Τι δωράκι;’. Μου είχε πει ένα ποσό, δεν θυμάμαι ακριβώς, με ένα ποσό 50-60 ευρώ στα Σεπόλια σε αυτοκίνητο να βρεθούμε».

«Λέω ‘τι ακριβώς;’ Μου λέει ‘να βρεθούμε να υπάρχει σεξουαλική επαφή’. Τέτοια πράγματα, εκεί αυτομάτως δεν υπήρχε περίπτωση… αρνήθηκα εγώ. Δεν μου άρεσε αυτή η πρόταση που μου έγινε, μέχρι εκεί αυτό. Έγραφε ότι ήταν 20 ετών», κατέληξε.