Κολωνός: «Υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα» - Σοκάρει ο Απόστολος Λύτρας για την υπόθεση της 12χρονης

«Μιλάμε για κύκλωμα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: «Υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα» - Σοκάρει ο Απόστολος Λύτρας για την υπόθεση της 12χρονης

Οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό δεν έχουν τέλος, καθώς ύστερα από την απόφαση του Εισαγγελέα για τον τέταρτο βιαστή της ανήλικης, ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της 37χρονης μητέρας του θύματος, βρέθηκε στο T-Live και προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

Ο ίδιος εξήγησε, λοιπόν, ποια είναι η θέση και η κατάσταση της πελάτισσάς του, ενώ μίλησε και για την ύπαρξη κι άλλων παιδιών τα οποία βρέθηκαν στην ίδια μοίρα με την κοπέλα από τα Σεπόλια.

Οι αποκαλύψεις του Απόστολου Λύτρα για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

«Δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας για κακοποίηση», δήλωσε αρχικά τονίζοντας πως πρόκειται για κύκλωμα.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, εξετάστηκαν στα πλαίσια που τα πήρε το Χαμόγελο του Παιδιού όχι σε σχέση με την υπόθεση. Το έκανε το Χαμόγελο επειδή τα πήρε στην αγκαλιά του».

«Κάποια στιγμή την οικογένεια είχαν επισκεφτεί κοινωνικοί λειτουργοί και η κατάθεση έχει να κάνει με αυτή την επίσκεψη», αποκάλυψε έπειτα. «Δεν ρωτήθηκαν για τη μητέρα», εξήγησε.

«Έχουμε μια πολύ σοβαρή υπόθεση με πολύ βάθος. Είμαι πεπεισμένος ότι μιλάμε για κύκλωμα, πιστεύω πως υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα που ενδεχομένως οι οικογένειές τους φοβούνται να μιλήσουν», κατέληξε.

Η 12χρονη αναγνώρισε και δεύτερο χώρο που την πήγαινε ο 53χρονος

Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Η μικρή προχώρησε και σε τέταρτη κατάθεση, κατά την οποία αναγνώρισε και δεύτερο χώρο που την πήγαινε ο 53χρονος Η.Μ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή Live News, η ανήλικη φέρεται να αναγνώρισε τον οίκο ανοχής ανάμεσα σε 7 με 8 φωτογραφίες διαφόρων κτιρίων της έδειξαν οι αστυνομικοί, ενώ αναγνώρισε ακόμη ένα κτίριο στο οποίο η ίδια δεν «δεχόταν πολλούς άντρες, αλλά έναν τη φορά».

Πρόκειται για έναν χώρο διαμονής τύπου μοτέλ και όχι για δεύτερο οίκο ανοχής. Η 12χρονη επίσης κατέθεσε ότι μαζί με τον 53χρονο εισέρχονταν από την κύρια είσοδο, η οποία ήταν ανοιχτή μονίμως και προσέρχονταν σε ένα δωμάτιο στο οποίο ο ίδιος είχε το κλειδί.