Δεν θα χωράνε από αύριο 17/11 στα Lidl - "Έσκασε" η ανακοίνωση που περίμεναν όλοι οι καταναλωτές

Επιτέλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/lidl_hellas
Instagram/lidl_hellas

Μπορεί τα τελευταία 24ωρα να επικρατεί σάλος με μερικά προϊόντα στα Lidl μιας και βρέθηκαν καρκινογόνες τοξίνες, ωστόσο έκαναν μια ανακοίνωση που αφορά όλους τους καταναλωτές και είναι ιδιαίτερα ευχάριστη.

Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και οι γιορτές, η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έχει αυξήσει τις προσφορές και τα περισσότερα από τα προϊόντα τους είναι πιο οικονομικά από ποτέ.

Μάλιστα, από αύριο Πέμπτη 17/11 ξεκινάει ένας νέος κύκλος super προσφορών που αφορά αλλαντικά, τυριά, κρέατα, γαλακτοκομικά, είδη σπιτιού και πολλά ακόμη που όλοι χρειαζόμαστε και έχουμε συνεχώς ανάγκη.

Για αυτό τρέξτε από αύριο στα Lidl προκειμένου να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία!

Μερικές από τις super προσφορές που ξεκινούν από αύριο 17/11 στα Lidl

Μερικές από τις super προσφορές που ξεκινούν από αύριο 17/11 στα Lidl

Τι υπάρχει μέσα στο καλάθι του νοικοκυριού της Lidl

Συνολικά 51 προϊόντα, όσες και οι κατηγορίες τις οποίες πρέπει να περιέχει, περιλαμβάνει το καλάθι του νοικοκυριού της αλυσίδας Lidl. Το «καλάθι» έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο της αλυσίδας και περιέχει κατά συντριπτική πλειονότητα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Μεταξύ αυτών το γάλα ΑΛΠΟ πλήρες και light, η τιμή λίτρου των οποίων είναι στο 1,12 ευρώ και στα 2,1 ευρώ το γάλα Advance της ΔΕΛΤΑ.

Το νωπό κοτόπουλο του ενός κιλού πωλείται προς 3,69 ευρώ το κιλό και η χοιρινή τηγανιά προς 2,75 ευρώ τα 500 γρμ. Η λευκή ζάχαρη του 1 κιλού κάνει 1,15 ευρώ, στα 9,96 ευρώ είναι η τιμή των 400 γρμ. του γάλακτος 2ης βρεφικής ηλικίας σε σκόνη της Γιώτης και στα 3,23 ευρώ η συσκευασία των 16 τεμαχίων των ταμπόν ob.

Το Sanola ηλιέλαιο 1 λίτρου είναι στα 3,30 ευρώ και το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Ευ στα 5,59 ευρώ το λίτρο.

Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα.

Να σημειωθεί πως αρκετές πάντως από τις αλυσίδες αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να ανανεώσουν τα «καλάθια» τους με βάση αφενός την ανταπόκριση που θα έχουν από το κοινό και αφετέρου τις συμφωνίες που έχουν με τους προμηθευτές.

TAGS