«Προσοχή! Τις επόμενες ώρες έντονα καιρικά φαινόμενα στα...» - Ο Σάκης Αρναούτογλου μίλησε!

Χαλάει ο καιρός!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Προσοχή! Τις επόμενες ώρες έντονα καιρικά φαινόμενα στα...» - Ο Σάκης Αρναούτογλου μίλησε!

Ο κορυφαίος αστρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί πως τις επόμενες ώρες θα χαλάσει απότομα ο καιρός ενώ θα έχουμε ακόμη και έντονα καιρικά φαινόμενα στα ΒΔ της χώρας.

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για σήμερα 17/11

«Η Πέμπτη θα κυλήσει με άστατο καιρό σε αρκετές περιοχές, με συννεφιά, η οποία βέβαια δεν θα είναι παντού τα ίδια φαινόμενα. Σε κάποιες περιοχές θα «ανοίξει» γρήγορα ο καιρός.

Κατά την διάρκεια, τώρα, της Πέμπτης, ήδη από τις πρωινές ώρες σχεδόν ολόκληρη η δυτική Ελλάδα θα έχει άστατο καιρό με βροχές, μπόρες και καταιγίδες. Δεν αποκλείεται τοπικά να έχουν και έντονο χαρακτήρα.

Στην βόρεια Ελλάδα θα έχουμε την εξής εξέλιξη: Από την ανατολική Μακεδονία μέχρι και την Θράκη θα βγάλει κάποιες διάσπαρτες μπόρες. Στην κεντρική Μακεδονία τα φαινόμενα θα είναι πολύ πιο ελαφρά με μικρότερη διάρκεια, ενώ στην δυτική λίγο περισσότερα κατά τόπους.», είπε χαρακτηριστικά ο αστρολόγος.

Στις Κυκλάδες θα έχουμε ηλιοφάνεια, ενώ άστατος θα είναι ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα ηρεμήσει στα Δωδεκάνησα, στη βόρεια Ελλάδα επίσης θα έχουμε βελτίωση, αλλά βροχές θα έχουμε στη Δυτική Ελλάδα. Το βράδυ άστατος θα παραμείνει ο καιρός στα κεντρικά και νότια Δυτικά θα έχουμε βροχές όπως και στην Αττική, αλλά και στην Λήμνο και την Χίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες 5-6 μποφόρ και η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 22 στα κεντρικά ηπειρωτικά. Στους 20 στο Ιόνιο και στους 20-21 στο Αιγαίο. Στην Αττική θα έχουμε το πρωί λίγα σύννεφα και το βράδυ ίσως τοπικές καταιγίδες και μπόρες. Η θερμοκρασία στους 11 με 23 βαθμούς. Διαβάστε εδώ τα μερομήνια για τον Δεκέμβρη του 2023!

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε επίσης συννεφιά με τοπικές βροχές, αλλά μέσα στην ημέρα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς.

Παρασκευή

Την Παρασκευή άστατο καιρό θα έχουμε στο ανατολικό Αιγαίο καθώς επίσης και στην δυτική Ελλάδα. Η θερμοκρασία στους 21 βαθμούς στα κεντρικά.

Σάββατο

Το Σάββατο θα έχουμε μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά στα δυτικά και στα ανατολικά θα έχουμε αστάθεια και νέα φαινόμενα. Η θερμοκρασία στους 22 βαθμούς.

Κυριακή

Την Κυριακή οι βροχές θα δυναμώσουν και άλλο και εκτός από τα δυτικά θα ενισχυθούν και στα βόρεια της χώρας. Η θερμοκρασία στους 24 βαθμούς στα κεντρικά.

Να σημειωθεί, βέβαια, πως σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου έως και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου σε ολόκληρη την Ευρώπη θα έχουμε πολλές βροχές και χιόνια έως τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.