«Θέλει να τον βλάψει τον πατέρα Αντώνιο...» - Η αποκάλυψη της εθελόντριας της Κιβωτού του Κόσμου για τις καταγγελίες

«Αυτά δεν ισχύουν που ακούγονται»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θέλει να τον βλάψει τον πατέρα Αντώνιο...» - Η αποκάλυψη της εθελόντριας της Κιβωτού του Κόσμου για τις καταγγελίες

Οι καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες και εμπλέκουν την Κιβωτό του Κόσμου σχετικά με την κακοποίηση ανήλικων παιδιών (δείτε εδώ την απάντησή της) έχουν προκαλέσει "σάλο" στην ελληνική κοινωνία και οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να ενημερώσουν το κοινό αναλυτικά για όσα έχουν συμβεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έτσι, η εκπομπή του ALPHA, T-Live, επικοινώνησε μία από τις εθελόντριες του οργανισμού, η οποία μίλησε για όλα αναλυτικά και υποστήριξε τον πάτερ Αντώνιο, ο οποίος τονίζει πως είναι ένας πολύ καλός και τίμιος άνθρωπος.

Οι δηλώσεις της εθελόντριας της Κιβωτού του Κόσμου

«Ξέρω και τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και τον γιο τους. Το καλύτερο κλίμα. Αυτά δεν ισχύουν που ακούγονται. Αν αυτό το παιδί που είναι σήμερα 19 ετών, που του έκανε ό,τι του έκανε ο τάδε, ήταν 16 ετών. Αν τον κακοποιούσαν γιατί δεν πήγαινε στον πατέρα Αντώνιο κατ’ ιδίαν και να του πει ότι μου συμβαίνει αυτό κι αυτό. Δεν θα τον άκουγε; Γιατί δεν βγαίνει αυτός με τη φάτσα του;», ανέφερε αρχικά.

«Βοηθούσε όλον τον Βοτανικό, τα Σεπόλια, την Αττική… Παίρναμε καρότσια με πράγματα. Άρα είναι ψέματα. Δεν ξέρω ποιος θέλει να τον βλάψει τον πατέρα Αντώνιο που είναι τόσο καλή ψυχούλα. Αν συνέβαιναν αυτά 13 χρόνια, θα πήγαινα εγώ τις εγγονές μου; Αδύνατον! Δεν θα καταλάβαινε κανείς ότι συμβαίνουν τέρατα στην Κιβωτό» πρόσθεσε έπειτα.

Σοκαρισμένη η Ρούλα Κορομηλά με τις καταγγελίες

Οι καταγγελίες, που έχουν βγει στη φόρα για τη δομή ''Κιβωτός του κόσμου'' έχουν σοκάρει το πανελλήνιο, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και φυσικά όλους όσοι έχουν συνεισφέρει όλα αυτά τα χρόνια με τις δράσεις τους στον οργανισμό.

Ένα από τα πολλά πρόσωπα είναι η Ρούλα Κορομηλά, η οποία μετά από μία οργισμένη ανάρτησή της, την Παρασκευή 18/11 μίλησε στο Live news εκφράζοντας με πολύ έντονα λόγια την απογοήτευση της, καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει με την ψυχή της τα παιδιά της Κιβωτού (δείτε εδώ τη σοκαριστική εξομολόγηση 19χρονου που έζησε στη δομή).

«Είμαι συντετριμμένη πραγματικά διότι την δομή αυτή τη στήριξα πριν από αρκετά χρόνια και – λυπάμαι που θα το πω στον αέρα – πλήρωνα εγώ τα ενοίκια. Ήμουν κάθε Κυριακή εκεί, τρώγοντας με τα παιδιά και είχα μια ενεργή συμμετοχή ως προς τα βρέφη που φιλοξενούσε πρόσφατα η Κιβωτός. Όταν διάβασα όλα αυτά που συμβαίνουν, πραγματικά σοκαρίστηκα. Εάν ισχύουν όλα αυτά νιώθω ντροπή, νιώθω θυμό, νιώθω απέχθεια και δεν μπορώ να φανταστώ ότι για έναν άνθρωπο – τον οποίο εμπιστευόμουν, συζητούσα και ήθελα να προσέχει τα παιδιά σαν τα μάτια του – βγαίνουν τώρα τέτοιες καταγγελίες περί κακοποιήσεων».

«Εάν ισχύουν όλα αυτά γιατί δεν είμαι δικαστής και δεν κατηγορώ κανέναν. Λέω όμως ότι δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε ότι θεραπεύουμε τις ψυχές των παιδιών και τα παιδιά που έχουν παρεμβατική συμπεριφορά μετά μας μισούν γιατί αντικαθιστούμε τους γονείς τους. Θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο φειδωλοί στον λόγο μέχρι να αποδειχθεί ότι είμαστε καθαροί».

«Εμένα ότι έχει σχέση με παιδί με πληγώνει, με θυμώνει και με πεισμώνει. Δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση με την ασέλγεια, με την κακοποίηση και την ταλαιπωρία των παιδιών», είπε η Ρούλα Κορομηλά στο Live news του ΑΝΤ1.