Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Δεν κρύβεται! Είναι στην...» - Η αποκάλυψη του αδερφού του πατέρα Αντώνιου για την συνάντησή τους μετά τις καταγγελίες

«Όλοι κάνουμε λάθη ως άνθρωποι»

«Δεν κρύβεται! Είναι στην...» - Η αποκάλυψη του αδερφού του πατέρα Αντώνιου για την συνάντησή τους μετά τις καταγγελίες
Ενημέρωση 24.11.2022 21:12
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή T-live του ALPHA και τη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη μίλησαν σήμερα 24/11 δύο από τα αδέρφια του πάτερ Αντώνιου, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση των καταγγελιών της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ο ιερέας αδελφός του, ο οποίος ιερουργεί σε μονή της Χίου, αποκάλυψε ότι τον συνάντησε πρόσφατα, αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο, ωστόσο παραμένει εξαφανισμένος μαζί με τη πρεσβυτέρα.

Οι δηλώσεις των αδερφών του πατέρα Αντώνιου

«Στηρίζουμε τον αδελφό μας, πάνω από όλα με τις προσευχές μας. Αυτή τη δήλωση θέλω να κάνω. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο αδελφός μας, ξέρουμε την αθωότητά του, όπως και της πρεσβυτέρας του και παρακαλούμε τον Θεό να φανερώσει την αδικία που γίνεται στο πρόσωπό του και της πρεσβυτέρας του. Αυτό που ξέρω να πω είναι ότι ο πατέρας Αντώνιος 25 χρόνια εργάζεται, το έργο του φαίνεται και θα φανεί η αλήθεια. Πιστεύω ότι θα δικαιωθεί

Έχουμε μιλήσει, αδέλφια είμαστε. Τον είδα ότι έχει ανδρείο φρόνιμα μαζί με την πρεσβυτέρα του. Τον συνάντησα μετά τα όσα λέγονται, αφού βγήκαν όλα αυτά. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Στην Αθήνα είναι, δεν κρύβεται ο πατέρας. Μου είπε με παράπονο, “τα βλέπεις πάτερ; Όλα αυτά θα τα πάρουν”. Χωρίς κακία, πίκρα μπορεί να βγήκε. Του απάντησα “ας τα πάρουν πάτερ, τη ψυχή σου να μην πάρουν”.

Όλοι κάνουμε λάθη ως άνθρωποι. Όλοι κάνουμε λάθη, μακάρι να ήμασταν άγιοι, αυτός όμως είναι ο σκοπός της ζωής μας. Εμείς πρέπει να είμαστε αγωνιστές κι όποιος αγωνίζεται, υπάρχουν πτώσεις, αλλά ξέρουμε πώς θα σηκωθούμε. Και βέβαια είναι στενοχωρημένος για όλα αυτά που συμβαίνουν, με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρει» είπε χαρακτηριστικά ο ιερέας.

Ο δεύτερος αδελφός του μίλησε στο T-live έξω από το σπίτι, όπου γεννήθηκαν στη Χίο και δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα ακούγονται, υποστηρίζοντας πως το τελευταίο διάστημα υπάρχει προσπάθεια συκοφάντησης του έργου του αδελφού του.

«Μόνο λάσπη πετάνε. Η μητέρα μου είναι ηλικιωμένη, η οποία όπως και κάθε μητέρα, όταν ακούει κατηγορίες για τα παιδιά της, καταλαβαίνετε πώς νιώθει. Έχει προβλήματα υγείας. Αποκλείεται η μητέρα μας να είναι μέτοχος στην Κιβωτό του Κόσμου, δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είσαι δικαστής»: Εργαζόμενος της Κιβωτού του Κόσμου υποστηρίζει τον Πάτερ Αντώνιο - Πανικός στο πλατό του "Πρωινό"

Κιβωτός του Κόσμου: Η πρεσβυτέρα ήταν αυτή που άδειασε τραπεζική θυρίδα

Share