Θεσσαλονίκη: Πέθανε η 21χρονη που είχε παρασυρθεί από το αυτοκίνητο - Δωρίζουν τα όργανα της

Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της «Δε σου λέω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Πέθανε η 21χρονη που είχε παρασυρθεί από το αυτοκίνητο - Δωρίζουν τα όργανα της

Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή η 21χρονη από τα Χανιά την οποία παρέσυρε αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος Αλβανός στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης. Η κοπέλα η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη ΜΕΘ μετά από σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, κυρίως στο κεφάλι, κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής 27/11.

Η άτυχη φοιτήτρια της Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης κατευθυνόμενη προς οικία φίλων της, διέσχισε την οδό Εγνατία όταν την παρέσυρε και την «πέταξε» στον αέρα το Ι.Χ. με οδηγό τον 26χρονο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και στην συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη.

Το αυτοκίνητο ήταν ιδιοκτησίας 44χρονου ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν οδηγούσε ο ίδιος, αλλά το είχε δανείσει στον 26χρονο φίλο του. Ο άνδρας αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (28/11).

Δωρίζουν τα όργανα της 21χρονης

Η οικογένεια της φοιτήτριας από τα Χανιά, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού της. Όπως ανέφερε η μητέρα της, ήταν ένα παιδί θαύμα και φεύγοντας ήθελε να κάνει το δικό της θαύμα, να χαρίσει ζωή.

Θεσσαλονίκη Πέθανε η 21χρονη

Το μήνυμα της μητέρας της

Η μητέρα της Εμμανουέλας με μια ανάρτηση στο Facebook θέλησε να μοιραστεί μερικά σπαρακτικά λόγια αποχαιρετώντας την κόρη της.

«Είμαστε όνειρο σκιάς, η μια σκιά ονείρου; Μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου... Καλό τακίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος. Δεν σου λέω αντίο αγάοη μου αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω... και θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω», έγραψε.

Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά.