Προειδοποιεί ο Τάσος Αρνιακός για νέα κακοκαιρία - Έρχονται χιόνια ακόμη και...

«Μπαίνεις Δεκέμβρης την Πέμπτη, ο καιρός θα αγριέψει...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προειδοποιεί ο Τάσος Αρνιακός για νέα κακοκαιρία - Έρχονται χιόνια ακόμη και...

Ο Τάσος Αρνιακός μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ανέφερε πως θα είναι ο καιρός σε όλη την Ελλάδα σήμερα 28/11 (δείτε αναλυτικά τις θερμοκρασίες), για τη νέα κακοκαιρία που θα έρθει στην χώρα μας μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά και τις περιοχές που χιονίζει αυτή την στιγμή και θα χιονίσει στο επόμενο διάστημα.

Στην Καστανιά, όπως και στο Νεοχώρι Υπάτης στη Φθιώτιδα, το χιόνι ξεπέρασε τους πέντε πόντους, με τη χιονόπτωση να ξεκινά από τις 5 το πρωί και να συνεχίζεται και αυτή την ώρα. Το ίδιο και στην Παύλιανη με μικρότερη ένταση (δείτε τι λένε και τα μερομήνια).

Από τις 5 το πρωί το σύννεφο πέρασε και από τα ορεινά χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας. Από Τυμφρηστό μέχρι Παλαιά Γιαννιτσού, η Πολιτική Προστασία από το πρωί ελέγχει το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, χωρίς να έχουν σημειωθεί προβλήματα. Αντίθετα στην Ευρυτανία μπήκαν και οι πρώτες αλυσίδες.

❄️ Χιονίζει στην #Αγόριανη Φωκίδας 📢 Δείτε Live εικόνα #Livestreaming Αγόριανη Χωριό http://www.forecastweather.gr/καμερεσ/στερεασ-ελλαδασ/αγόριανη-χωριό-φωκίδας.html Αγοριανη http://www.forecastweather.gr/καμερεσ/στερεασ-ελλαδασ/αγόριανη-φωκίδας.html

Posted by Forecast Weather Greece on Sunday, November 27, 2022

Πότε έρχεται όμως η νέα κακοκαιρία σύμφωνα με τον Αρνιακό;

«Μπαίνεις Δεκέμβρης την Πέμπτη, ο καιρός θα αγριέψει. Πράγματι έχουμε μια κακοκαιρία η οποία ξεκίνησε από χθες, θα συνεχιστεί σήμερα μέχρι το βράδυ. Αύριο θα βελτιωθεί ο καιρός αλλά την Τετάρτη νέα κακοκαιρία μας έρχεται από τα δυτικά, με νέες βροχές, καταιγίδες και χιόνια πάλι στις Ορεινές και Ημιορεινές περιοχές», είπε.

Όσον αφορά τις θερμοκρασίες: «Οι θερμοκρασίες θα φτάσουν σήμερα τους 14-15 βαθμούς στα κεντρικά. Στα βόρεια όμως τους 10-11 το πολύ μέχρι 12», συνέχισε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα χιόνια που πέφτουν αυτή την στιγμή στην Ελλάδα.