Κιβωτός του Κόσμου: «Μου είπε ότι έβαζε τα χέρια του...» - Σοκάρει η μητέρα του 19χρονου που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση

Οι λεπτομέρειες προκαλούν ανατριχίλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κιβωτός του Κόσμου: «Μου είπε ότι έβαζε τα χέρια του...» - Σοκάρει η μητέρα του 19χρονου που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση

Συνέντευξη στην εκπομπή T-Live παραχώρησε η μητέρα του 19χρονου που άνοιξε πρώτος τον ασκό του Αιόλου με τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου (δείτε εδώ τη σοκαριστική εξομολόγησή του). Η ίδια αναφέρθηκε σε όσα της είχε μεταφέρει το παιδί της καθώς και στο πόσο δυσκολεύτηκε να ανοιχτεί και να μιλήσει για όσα βίωσε.

Μάλιστα, η μητέρα του 19χρονου εξήγησε πως από την αρχή κάτι της φαινόταν περίεργο και έτσι πίεζε το παιδί της να μιλήσει, ωστόσο εκείνος το απέφευγε μέχρι που κάποια στιγμή αποφάσισε να το βγάλει από μέσα του.

H εξομολόγηση της μητέρας του 19χρονου που κατήγγειλε την Κιβωτό του Κόσμου

«Εγώ το έμαθα τελευταία. Όταν το κατάλαβα τα Χριστούγεννα του 2021, προσπαθούσα να τον βρω στην Καλαμάτα. Υποτίθεται πως ήταν στο σχολείο, τον είχε διακόψει, τον είχε στείλει νυχτερινό. Πήγε στην Καλαμάτα στο σχολείο, ήταν Χριστούγεννα κι εγώ τον ήθελα στο σπίτι. Προσπαθούσα να τον βρω, όταν έπαιρνα τηλέφωνο στη δομή της Καλαμάτας, με απέφευγαν.

Είχα ένστικτο γενικά, κάτι δεν μου άρεσε. Ο (….) ήταν κοντά μου τότε, του έλεγα γιατί ο (…) δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Μου έλεγε «μαμά μην ανησυχείς, μίλησε μαζί μου, είναι Αθήνα». Άρχισα να παίρνω την Κιβωτό στην Αθήνα τηλέφωνο. Με τα πολλά, εμφανίζεται στο τηλέφωνο ο γιος μου και μου είπε ότι θα έρθει από το σπίτι. Ήρθε, μου είπε ότι βρισκόταν 2 μήνες στην Αθήνα.

"Εγώ σε έψαχνα και δεν με πήρες ένα τηλέφωνο; Γιατί;". "Δε μπορούσα μαμά, έκανε μία εγχείριση ο (…) στη μέση του και με πήρε από την Καλαμάτα για να τον φροντίζω" μου είπε. Ακόμα μου είπε ότι ήταν συνέχεια στο δωμάτιό του, ότι έπρεπε να του δίνει φαγητό, μόνο 2 ώρες έβγαινε για να βγάλει τον σκύλο βόλτα.

Μου είπε διστακτικά ότι έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου, έβαζε τα δύο δάχτυλα μέσα στα ρουθούνια μου και δεν σταμάταγε. Και το άλλο στη θάλασσα που έκαναν πατητές… Αυτά δεν μου τα είπε αμέσως, τα είχε πει στον αδελφό του γιατί εμένα με ντρεπόταν. Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει πει σε κανέναν τι ακριβώς του έκανε ο (…). Ευτυχώς πέρασε ο καιρός και μου είπε ότι θα απομακρυνθεί και δεν πρόκειται να ξαναφήσει να επαναληφθεί.

Πιστεύω ότι πραγματικά δεν έχει πει ακόμα ακριβώς ό,τι του έχει κάνει. Φοβάται γιατί θα βγει έξω και με τι μούτρα θα κυκλοφορήσει. Τελευταίο που μου είπε είναι ότι “μαμά, αν βγει το όνομά μου στη τηλεόραση θα φύγω από την Ελλάδα”», ανέφερε η μητέρα του 19χρονου.