«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία της Έμμας - Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας της

Η ανάρτηση που έκανε λίγες ώρες μετά την κηδεία της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία της Έμμας - Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας της

Στον τόπο καταγωγής της στα Χανιά πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 21χρονης Έμμας που έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στη Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ βίντεο).

Η Ζήνα Κουτσελίνη, σοκαρισμένη από την υπόθεση είπε στην εκπομπή της: «Υποκλίνομαι. Θα ήθελα να σηκωθώ να κάνω την υπόκλιση γιατί πραγματικά το νιώθω. Δηλαδή, την άφησαν, την εγκατέλειψαν. Και η συνοδηγός. Αν την απειλούσε, αν της έκανε οτιδήποτε, εγώ αν καθόμουν εκεί θα στήλωνα τα πόδια και θα του έλεγα "Που πας ρε; Που την αφήνεις εδώ;" και δεν είναι μόνο αυτό.

Της έκλεψαν και τα 1.500 ευρώ. Τι είμαστε; Και βλέπεις από την άλλη πλευρά αυτούς τους γονείς, που βρίσκουν τη δύναμη να υποδεχθούν όλα τα συνεργεία, να μας ευχαριστήσουν που είμαστε εκεί, εμείς πήρα άδεια για να πάμε εκεί χθες και μας είπαν οι άνθρωποι "Ελάτε, είναι χαρά μας να είστε δίπλα μας, να νιώθουμε ότι στο τελευταίο αντίο στο παιδί μας είστε κι εσείς"».

Ο αβάσταχτος πόνος της μητέρας της Έμμας

Λίγο μετά την κηδεία της, η μητέρα της Έμμας θέλησε να αποχαιρετήσει το παιδί της μέσα από μερικά πολύ δυνατά λόγια.

«Καλό ταξίδι Έμμα μου στου σύμπαντος την άκρη , να σε δροσίζει όπου βρεθείς του πόνου μου το δάκρυ…

Καλή ανάπαυση στην ψυχούλα σου πανέμορφή μου .. ξεκουράσου και μην ανησυχείς για τίποτα ... Θα σ αγαπώ όσο ζω και αναπνέω», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η μητέρα της Έμμας.

Έμμα ανάρτηση μητέρας