Κιβωτός του Κόσμου: Καταγγελία σοκ - Διαμέρισμα της ΜΚΟ έγινε... ροζ στούντιο

Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΣ/EUROKINISSI
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΣ/EUROKINISSI

Ολοένα και περισσότερες είναι οι καταγγελίες που συσσωρεύονται γύρω από την Κιβωτό του Κόσμου. Αυτή τη φορά μία αποκάλυψη της εφημερίδας Espresso, ήρθε για να σοκάρει το κοινό μιας και αποκαλύφθηκε πως ένας διαμέρισμα της ΜΚΟ έγινε ροζ στούντιο, την ώρα που απαγορεύτηκε η είσοδος του Πατέρα Αντώνιου στην δομή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο αρχικός ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Λιοσίων στην Αθήνα το έκανε δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί σε αυτό παιδιά.

Στο διαμέρισμα, όμως, οι ιθύνοντες της Κιβωτού έβαλαν να διαμένουν σε αυτό τέσσερις κοπέλες από την Αφρική οι οποίες σύμφωνα με το δημοσίευμα το μετέτρεψαν σε ροζ στούντιο.

Την άποψη αυτή εξέφρασε στην εφημερίδα ο άνθρωπος που έκανε δωρεά το διαμέρισμα στην «Κιβωτό», λέγοντας πως οι τέσσερις κοπέλες που διέμεναν εκεί διαρκώς δημιουργούσαν προβλήματα και εν τέλει αντιλήφθηκε τη μετατροπή του διαμερίσματος σε… οίκο ανοχής πολυτελείας με την κατάλληλη κάλυψη…

Ποιοι είναι οι τρεις συνεργάτες του πατρός Αντωνίου που απομακρύνθηκαν

Πρόκειται για έναν 34χρονο πρώην διευθυντή όλων των δομών της Κιβωτού του Κόσμου τη σύζυγό του, που ήταν μέχρι πρότινος διευθύντρια της δομής στην Πωγωνιανή και κοινωνική λειτουργός, αλλά και για έναν 35χρονο που σε βάρος του υπάρχουν για κακοποιήσεις στη δομή του Βόλου. Και οι τρεις, με εισαγγελική διάταξη, απαγορεύεται να πλησιάζουν τις δομές και τα παιδιά.

Και ο 35χρονος που απομακρύνθηκε, που σύμφωνα με μαρτυρίες, απειλούσε παιδιά να ομολογήσουν παραβατικές συμπεριφορές, έδινε εντολές για τους ξυλοδαρμούς, αλλά και κακοποιούσε τα παιδιά που δε συμμορφώνονταν με τις εντολές του.

Ήταν παιδί της Κιβωτού από μικρή ηλικία που έφτασε να κατέχει υψηλά αξιώματα στον οργανισμό. Ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση στο T-live.