Αφορά όλους τους καταναλωτές: Τι συμβαίνει με το "καλάθι του νοικοκυριού" σε όλα τα Lidl

Αναλυτικά τα προϊόντα και οι τιμές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
lidl-hellas.gr
lidl-hellas.gr

Όπως όλα τα super market της Ελλάδος, έτσι και στα lidl ο κάθε καταναλωτής μπορεί να βρει πολλά προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές, έχοντας πάνω τους ειδική σήμανση. Ο λόγος για το "Καλάθι του νοικοκυριού" που ανακοίνωσε πριν από μήνες η Κυβέρνηση.

«Όχι μόνο έχουμε πετύχει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό οι τιμές να μείνουν σταθερές σε μια εποχή που ο πληθωρισμός τρέχει με 9%, αλλά έχουμε πετύχει σε πολλά προϊόντα, πάνω από 200, οι τιμές να μειώνονται σταθερά από εβδομάδα σε εβδομάδα. Οι λίγες αυξήσεις είναι στα νωπά προϊόντα, όπου επηρεάζονται πάρα πολύ από παράγοντες πολύ ευμετάβλητους», είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφερόμενος στην πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα που το καλάθι είναι μειωμένο.

Η γνωστή αλυσίδα λοιπόν, ανακοίνωσε τα προϊόντα που θα βρει ο κάθε πελάτης του. Αυτά είναι τα 63 προϊόντα της που θα βρείτε στα ράφια τους (δείτε και το καλάθι του Σκλαβενίτη).

Να σημειωθεί πως προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα.

Αναλυτικά το "καλάθι της νοικοκυράς" των Lidl

Καλάθι του νοικοκυριού Lidl

Lidl Καλάθι του νοικοκυριού

Lidl Καλάθι νοικοκυριού

Καλάθι νοικοκυριού Lidl

Η ανακοίνωση για τα Χριστούγεννα

Η Lidl Ελλάς και τo Lidl Plus υποδέχονται τα φετινά Χριστούγεννα με έναν μεγάλο εορταστικό διαγωνισμό, που χαρίζει σε 50 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής κουπόνια Lidl Plus για αγορές συνολικής αξίας 1.000€ ο καθένας, ενώ άλλοι 50 τυχεροί θα κερδίσουν μοναδικά δώρα τεχνολογίας όπως Apple iPads Pro, laptops Lenovo, τηλεοράσεις Samsung, κονσόλες Xbox και smartwatches Garmin.

Lidl εν όψη Χριστουγέννων

Έως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, για κάθε 30€ αγορών στα καταστήματα Lidl, κάθε μέλος του προγράμματος πιστότητας Lidl Plus δικαιούται 1 συμμετοχή στον γιορτινό διαγωνισμό, σκανάροντας απλά την ψηφιακή κάρτα Lidl Plus στο ταμείο. Οι συμμετοχές αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τον ίδιο τον χρήστη μέσω της εφαρμογής. Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει και αποστείλει, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει για να κερδίσει. Η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις συμμετοχές που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του.