«Κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου...» - Οι πρώτες εκτιμήσεις του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό των Χριστουγέννων

Αναλυτικά οι χάρτες που δημοσίευσε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου...» - Οι πρώτες εκτιμήσεις του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό των Χριστουγέννων

Ο Σάκης Αρναούτογλου συχνά μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ενημερώνει τους πολίτες που τον ακολουθούν, για τον καιρό και τις ξαφνικές καιρικές αλλαγές. Αυτή την φορά λοιπόν, έκανε τις πρώτες του εκτιμήσεις για τα καιρικά φαινόμενα που θα έχουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Όπως έχουνε αναφέρει τα μερομήνια, ο Δεκέμβριος γενικά θα είναι δύσκολος μήνας, καθώς θα υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα. Τα σκαμπανεβάσματα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Ιανουαρίου, με ψύχος να εμφανίζεται το τρίτο δεκαήμερο. Ο Φλεβάρης θα «μυρίσει» άνοιξη αλλά με πολλές βροχές.

Από την άλλη όμως ο Σάκης Αρναούτογλου δεν θέλησε να πει πολλά, παρά μόνο να κάνει κάποιες πρώτες εκτιμήσεις, ενώ όπως ανέφερε θα επανέλθει όταν πλησιάσουν οι ημέρες των γιορτών (δείτε πως θα είναι και ο καιρός σήμερα 5/12).

Οι εκτιμήσεις του Αρναούτογλου για τον καιρό των Χριστουγέννων

«Φίλες και φίλοι σας ευχαριστώ για το μεγάλο ενδιαφέρον σας και για την αναλογική εκτίμηση του Δεκεμβρίου 2022. Από τα μηνύματα που μου στέλνετε είναι πολύ λογικό να θέλετε διευκρινήσεις για την εκτίμηση του αναλογικού κυριώς κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου του Δεκεμβρίου όπου σύμφωνα μ' αυτό φαίνεται μια σχετικά μικρής διάρκειας αλλά αρκετά εντυπωσιακή αλλαγή του καιρού και κυρίως ένα ιδιαίτερα έντονο θερμοκρασιακό σκαμπανεύασμα!

Οπως σας έγραψα όμως δεν προχωρώ σε περαιτέρω επεξηγήσεις μόνο και μόνο για να αποφευχθεί κάθε προσπάθεια παραπληροφόρησης από κάποια sites στα γραφόμενά μου, γιορτινές μέρες που έρχονται!
Μόλις θα πλησιάσουν όμως οι παραπάνω ημερομηνίες θα επανέλθω για να δούμε αν και τι ποσοστό επαλήθευσης θα έχει η αυτή η πειραματικη προσπάθεια καθώς θα μιλάμε για μια εκτίμηση που έγινε στις 30 Νοεμβρίου!!! Μέχρι τότε βασιζόμαστε σε ότι νεότερο μας δίνουν τα καθημερινά, τελευταία προγνωστικά στοιχεία...και τα οποία και μεταδίδουμε από ΔΕΥ - ΠΑΡ στις 17:45 και 22:00, στα 15λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3!!!», έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Φίλες και φίλοι σας ευχαριστώ για το μεγάλο ενδιαφέρον σας και για την αναλογική εκτίμηση του Δεκεμβρίου 2022. Από τα μηνύματα που μου στέλνετε είναι πολύ λογικό να θέλετε διευκρινήσεις για την εκτίμηση του αναλογικού κυριώς κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου του Δεκεμβρίου όπου σύμφωνα μ' αυτό φαίνεται μια σχετικά μικρής διάρκειας αλλά αρκετά εντυπωσιακή αλλαγή του καιρού και κυρίως ένα ιδιαίτερα έντονο θερμοκρασιακό σκαμπανεύασμα! Οπως σας έγραψα όμως δεν προχωρώ σε περαιτέρω επεξηγήσεις μόνο και μόνο για να αποφευχθεί κάθε προσπάθεια παραπληροφόρησης από κάποια sites στα γραφόμενά μου, γιορτινές μέρες που έρχονται! Μόλις θα πλησιάσουν όμως οι παραπάνω ημερομηνίες θα επανέλθω για να δούμε αν και τι ποσοστό επαλήθευσης θα έχει η αυτή η πειραματικη προσπάθεια καθώς θα μιλάμε για μια εκτίμηση που έγινε στις 30 Νοεμβρίου!!! Μέχρι τότε βασιζόμαστε σε ότι νεότερο μας δίνουν τα καθημερινά, τελευταία προγνωστικά στοιχεία...και τα οποία και μεταδίδουμε από ΔΕΥ - ΠΑΡ στις 17:45 και 22:00, στα 15λεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3!!! Με εκτιμηση Σάκης Αρναούτογλου

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Sunday, December 4, 2022