Κιβωτός του Κόσμου: «Κλαίνε και με ρωτάνε...» - Τι λέει η θεία των διδύμων του πατρός Αντωνίου

«Είχαμε διάφορες επιθέσεις λεκτικές, φραστικές, τα κυνηγήσαν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κιβωτός του Κόσμου: «Κλαίνε και με ρωτάνε...» - Τι λέει η θεία των διδύμων του πατρός Αντωνίου

Μετά τις πρώτες δηλώσεις της μητέρας του πατρός Αντωνίου, την σιωπή της έσπασε και η θεία των δίδυμων θετών γιων του και αποκάλυψε την κατάσταση που βρίσκονται μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας εις βάρος του και της Κιβωτού του Κόσμου.

Η θεία λοιπόν μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης 7/12 στην εκπομπή Live News του MEGA και εξήγησε μεταξύ άλλων πως αυτά τα δύο 20χρονα αγόρια έχασαν για δεύτερη φορά, μετά τον χαμό των βιολογικών γονιών τους, το σημείο αναφοράς τους.

Τι λέει η θεία των διδύμων του πατρός Αντωνίου

«Αυτά τα δύο παιδιά, σε μία πολύ μικρή ηλικία, 2 ετών, χάσανε τον θείο μου (σ.σ. τον πατέρα τους) ξαφνικά από καρδιά. Λίγο μετά χάνουν τη μάνα τους, χάνουν ό,τι ξέρουν και ό,τι είναι σταθερά γι’ αυτούς. Φεύγουνε, τα φέρνουμε εδώ, θεωρώντας ότι κάνουμε ότι καλύτερο και εμείς, προκειμένου να μείνουν στο Κονγκό στην μέση του πουθενά, μέσα σε εμφυλίους και τέτοια και μέσα στην φτώχια, αφού μπορούσαμε να κάνουμε κάτι.

Αυτά τα δύο παιδιά, αυτήν την στιγμή τραβάνε ένα άλλο ζόρι, γιατί εκεί που είχαν μία ασφάλεια και δύο ανθρώπους, καταλαβαίνετε τι γίνεται με όλες αυτές τις δημοσιεύσεις και τι γίνεται γι’ αυτά τα παιδιά.

Μία εβδομάδα δεν πήγαν στη δουλειά τους, είχαμε διάφορες επιθέσεις λεκτικές, φραστικές, τα κυνηγήσαν. “Α είστε οι γιοι του παπά, πάρε να έχεις”. Τα έχουν σταυρώσει και λένε: ‘δε θέλουμε να βγούμε’ και κλαίνε και στεναχωριούνται και μου λένε: ‘έλεος, τι φταίμε εμείς;’

Είχαν την ατυχία να χάσουν και τους δυο γονείς σε τρυφερή ηλικία. Πρώτα έχασαν τον πατέρα τους από ανακοπή και λίγους μήνες μετά η μητέρα τους θα μάθει πως έχει καρκίνο. Πριν πεθάνει, επειδή τα παιδιά μένουν μόνα τους, καταλαβαίνετε Κονγκό τι σημαίνει, προσπαθεί να βρει που θα πάνε τα παιδιά της. Έρχονται στην Ελλάδα λοιπόν και μένουν με τον Πατέρα (Αντώνιο) διότι μιλάνε γαλλικά, δεν ξέρουν ελληνικά.

Πήγαν φαντάροι, ο ένας σπουδάζει, εργάζονται ως σερβιτόροι. Καμία χλιδάτη ζωή. Επειδή είδαν κάποιες φωτογραφίες, δηλαδή Χριστούγεννα άμα ντυθεί κάποιος ή έχει μία φωτογραφία σημαίνει ότι κάνει χλιδάτη ζωή; Δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται πίσω από κλειστούς τοίχους πουθενά. Δεν μπορώ να ξέρω για τον Βόλο, την Καλαμάτα» κατέληξε η θεία των παιδιών.