Κιβωτός του Κόσμου: Άνοιξε η θυρίδα της μητέρας του πατρός Αντωνίου - Το ποσό που βρέθηκε

Νέες αποκαλύψεις στο φως

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κιβωτός του Κόσμου: Άνοιξε η θυρίδα της μητέρας του πατρός Αντωνίου - Το ποσό που βρέθηκε

H θυρίδα της μητέρας του πατρός Αντωνίου σε τράπεζα στη Χίο άνοιξε σήμερα 8/12 από τους άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας της Αθήνας όπως έγινε γνωστό από την Ρένα Κουβελιώτη μέσα από την εκπομπή T-live του ALPΗΑ.

Σύμφωνα, συγκεκριμένα, με πληροφορίες της δημοσιογράφου, το άνοιγμα έγινε παρουσία Ειρηνοδίκη και η διαδικασία κράτησε για μία ώρα και 40 λεπτά. Μάλιστα, στα τέλη του Σεπτεμβρίου ένα πρόσωπο επισκέφθηκε τη θυρίδα, ενώ έναν μήνα νωρίτερα είχαν γίνει οι πρώτες καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου στον Συνήγορο του Πολίτη.

Το ποσό που βρέθηκε στην θυρίδα της μητέρας του πατρός Αντωνίου

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το T-live, το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στη θυρίδα είναι 57.350 ευρώ, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι περιείχε ακριβώς η θυρίδα μέχρι πριν την επίσκεψη του προσώπου στα τέλη Σεπτεμβρίου

Τέλος, έγινε γνωστό πως στο όνομα της μητέρας του πατρός Αντωνίου έχει βρεθεί ένας λογαριασμός τραπέζης με το ποσό των 50.000 ευρώ. «Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα… Αυτά (εννοεί τον λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της) τα είχαμε πάει… για τα παιδιά… Τα παιδιά… ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου… Το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Δεν υπήρχαν… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…», δήλωσε χθες στην ίδια εκπομπή (δείτε εδώ όλη της την συνέντευξη).

Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», γεγονός που διέψευδαν τα δύο από τα πέντε παιδιά της.