Ασύλληπτη φρίκη στην Αθήνα - Οκτώ 15χρονοι βίαζαν συμμαθητή τους και τραβούσαν βίντεο

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Φρίκη επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση πως οκτώ 15χρονη βίαζαν για διάστημα ενός μήνα συμμαθητή τους και μάλιστα τραβούσαν σε βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις τους.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έξι ανήλικους, ενώ οι δύο ταυτοποιήθηκαν και συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία που σχηματίστηκε για συμμορία που διέπραξε βιασμό.

Οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες ηλικίας 15 και 16 ετών είναι συμμαθητές του 15χρονου. Η συμμορία, τραβούσε σε βίντεο τον βιασμό και στη συνέχεια διακίνησαν το παράνομο υλικό με στόχο τη διαπόμπευση του συμμαθητή τους.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κινητά με τα οποία απαθανάτιζαν τις αρρωστημένες τους πράξεις, χασίς, ζυγαριά, καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Τα τελευταία χρόνια τα περιστατικά βιασμών ανηλίκων έχουν αυξηθεί ραγδαία με πρόσφατο σοκαριστικό παράδειγμα την υπόθεση της 12χρονης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το βιασμό του 15χρονου

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθησαν πρωινές ώρες προχθές, Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, έξι (6) ανήλικοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκου.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.