Μακριά της άλλον ένα μήνα - Οι σχέσεις της Καϊλή με την κόρη της μετά την προφυλάκισή της

Αποκαλύφθηκε από έγκυρη πηγή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μακριά της άλλον ένα μήνα  - Οι σχέσεις της Καϊλή με την κόρη της μετά την προφυλάκισή της

Μετά την 3η κατάθεση της Εύας Καϊλή στο δικαστήριο των Βρυξελλών υπάρχει μια πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το που αναμένεται να ζήσει η πολιτικός, η οποία κατηγορείται για το σκάνδαλο του Κατάρ.

Η απόφαση των Βέλγων δικαστών ήταν κατά της πολιτικού, η οποία ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους με απώτερο σκοπό να πέρναγε τα Χριστούγεννα με τη 2χρονη κόρη της (δείτε εδώ ποιος την επισκέφτηκε στη φυλακή μετά την προφυλάκισή της).

Οι εξελίξεις την πρόλαβαν και μέσα από τις δηλώσεις, που κάνει σε εκπομπές της Ελλάδας ο δικηγόρος της κ. Δημητρακόπουλος βλέπουμε, πως η Καϊλή θα περάσει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Μάλιστα ο κ. Δημητρακόπουλος παραχώρησε νέες δηλώσεις την Παρασκευή 23/12 στο T-live του Alpha τονίζοντας, πως η υπεράσπιση της πελάτισσας του ήταν πολύ δύσκολη, καθώς τα επιχειρήματα, που μπόρεσε να φέρει ήταν αμιγώς νομικά.

Σε ότι αφορά λοιπόν, την ύπαρξη του ανήλικου παιδιού ο κ. Δημητρακόπουλος δε μπόρεσε να αναφερθεί με τίποτα, το οποίο όπως τόνισε για την ώρα ζει με τον πατέρα της Καϊλή.

Οι σχέσεις της Εύας Καϊλή μετά την προφυλάκισή της

«Δεν έχει καμία επικοινωνία με το παιδί της και με τον σύντροφό της. Στο δικαστήριο δήλωσε για πρώτη φορά ότι αισθάνθηκε ότι προδόθηκε από τον σύντροφό της, γιατί όπως υποστηρίζει εκείνος χρησιμοποιούσε το όνομά της, χωρίς η ίδια να γνωρίζει κάτι. Δεν γνώριζε την ύπαρξη χρημάτων, το συνειδητοποίησε λίγο πριν τη σύλληψη. Η κόρη της βρίσκεται μαζί με τον πατέρα της Εύας Καϊλή», τόνισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.