«Ακούγεται πως είναι έγκυος» - Αποκάλυψη "βόμβα" για την Εύα Καϊλή

Τι λένε οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμα η υπόθεση της Εύας Καϊλή, η οποία φέρεται να είναι πρωταγωνίστρια στο μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς εδώ και δεκαετίες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Τα στοιχεία που την "καίνε" είναι πολλά και αναντίρρητα αποτελεί το πρόσωπο της επικαιρότητας των τελευταίων ημερών, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη των συνομιλιών της με τον σύζυγό της και τον Παντσέρι.

Η θέση της είναι πολύ δύσκολη, καθώς κινδυνεύει να μείνει πολύ καιρό στη φυλακή εάν κριθεί ένοχη, ενώ στη μέση βρίσκεται και η δύο ετών κόρη της (δείτε εδώ που βρίσκεται). Μιλώντας στο Live News ο Φίλιππος Τσαλαχούρης, δικηγόρος δικηγορικού συλλόγου Βρυξελλών είπε «Η δικογραφία είναι σε πλήρη εξέλιξη. Πολλοί έχουν πει ότι έχουμε δει την κορυφή του παγόβουνου. Να είμαστε υπομονετικοί να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις ποινές που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η Εύα Καϊλή, εφόσον κριθεί ένοχη, σημείωσε «Τα αδικήματα για τα οποία φέρεται ως δράστρια είναι τρία: ξέπλυμα μαύρου χρήματος, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά δημοσίου λειτουργού για δωροληψία. Αν υποθέσουμε ότι καταδικαστεί και για τα τρία, ο ποινικός κώδικας του Βελγίου προβλέπει σώρευση ποινών. Ενέχεται να επιλεγεί η ανώτερη ποινή, που είναι κάθειρξη 15 ετών για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση».

Σε περίπτωση που κριθεί ένοχη μόνο για διαφθορά, η ποινή είναι 4 χρόνια φυλάκισης.

Έγκυος η Εύα Καϊλή;

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 30/12 έγινε γνωστή μια ακόμη αποκάλυψη για την Εύα Καϊλή, άκρως σοκαριστική, Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση της Εύας Καϊλή, εκείνη ανέφερε ότι ακούγεται πως η Ευρωβουλευτής είναι έγκυος.

«Η αλήθεια είναι πως ως γυναίκα και ως άνθρωπο με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Και με λυπεί γιατί η Εύα είναι ένα φωτεινό πρόσωπο. Δε θέλω να μπω ούτε σε μικρότητες ούτε να κρίνω. Αυτά θα φανούν στην πορεία. Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, δεδομένου ότι έχει τον σύντροφό της, ακούγεται ότι είναι έγκυος, στηρίζω και στενοχωριέμαι με όλο αυτό που έχει συμβεί» είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Αμέσως μετά, ωστόσο, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης εξέφρασε την έκπληξή του με τη δήλωση της Μαρίνας Πατούλη, τονίζοντας πως ακούει πρώτη φορά κάτι τέτοιο.