Βέροια: Έφερε δαγκωματιές άγριων ζώων - Τι έδειξε η νεκροψία για το βρέφος που βρέθηκε στον Αλιάκμονα

Τεράστιο σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που βλέπουν το "φως" για το κοριτσάκι 11 μηνών που εντοπίστηκε νεκρό στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 30χρονη μητέρα που μένει σε χωριό της Αλεξάνδρειας φαίνεται πως το προηγούμενο διάστημα είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με ντόπιους προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους.

Την ίδια ώρα κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο ThessToday.gr δηλώνουν εμφανώς συγκλονισμένοι για την αποτρόπαια υπόθεση, ενώ υποστηρίζουν πως το σημείο που φαίνεται να υπέδειξε η 30χρονη ότι πέταξε το βρέφος είναι πολυσύχναστο και ότι κατά μήκος του δρόμου κυκλοφορούν παντού αδέσποτα.

Τι έδειξε η νεκροψία για το βρέφος στην Βέροια

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του βρέφους «έδειξε» ότι ο θάνατος του 11 μηνών κοριτσιού προήλθε από ασφυξία, μέσα στο νερό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν επίσης ότι το βρέφος έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό.

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη στις 31 Δεκεμβρίου. Όπως έχει γίνει γνωστό, η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε την είχε σταματήσει το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρει το verianet, μετά την πράξη της, πήγε στην Αλεξάνδρεια όπου φέρεται ότι διέμεινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο, ενώ την επομένη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, επέστρεψε στο σπίτι.

Σε ερωτήσεις των γονέων της για το παιδί, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Οι γονείς ανέφεραν το γεγονός στην αστυνομία η οποία επιλήφθηκε της υπόθεσης. Το περιστατικό φέρνει μήνες από το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων σε νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης.