Όλη η αλήθεια για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Εύας Καϊλή

Η απάντηση του δικηγόρου της! Τι συμβαίνει με την κόρη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σούσουρο επικρατούσε από το πρωί της Παρασκευής 30/12 όταν ξεκίνησαν οι φήμες πως η Εύα Καϊλή είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση της εκείνη ανέφερε ότι ακούγεται πως είναι έγκυος.

«Η αλήθεια είναι πως ως γυναίκα και ως άνθρωπο με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Και με λυπεί γιατί η Εύα είναι ένα φωτεινό πρόσωπο. Δε θέλω να μπω ούτε σε μικρότητες ούτε να κρίνω. Αυτά θα φανούν στην πορεία. Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, δεδομένου ότι έχει τον σύντροφό της, ακούγεται ότι είναι έγκυος, στηρίζω και στενοχωριέμαι με όλο αυτό που έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά, ωστόσο, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης εξέφρασε την έκπληξή του με τη δήλωση της Μαρίνας Πατούλη, τονίζοντας πως ακούει πρώτη φορά κάτι τέτοιο.

Τι συμβαίνει τελικά με την εγκυμοσύνη της της Εύας Καϊλή

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μέσω μιας σύντομης δήλωσης ξεκαθάρισε την κατάσταση και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Είναι ψευδές, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» ξεκαθάρισε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA. Δείτε επίσης ποιος την επισκέφθηκε τα Χριστούγεννα στις φυλακές.

Τι συμβαίνει με την κόρη της

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Star, ο λόγος που δεν βλέπει το παιδί είναι εξαιτίας μιας εσωτερικής διαδικασίας της φυλακής που απαιτεί την παρουσία τριών υπαλλήλων. Αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμοι λόγω των γιορτών και των αδειών που έχουν δοθεί.

Τις επόμενες ημέρες η Εύα Καϊλή θα δει την 22 μηνών κόρη της Αριάδνη σε ειδικό χώρο που μοιάζει σαν τάξη νηπιαγωγείου (δείτε εδώ το λόγο που βρέθηκαν μπιμπερό μέσα στη βαλίτσα με τα χρήματα).