«Όλη η Μεγάλη Εβδομάδα θα έχει...» - Τα μερομήνια «μίλησαν» για τον καιρό του Πάσχα!

Προσοχή σε όσους θέλουν να πάνε εκδρομή, σας αφορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Οι μέρες των εορτών πέρασαν κι όλοι έχουν γυρίσει στην καθημερινότητά τους με ένα μόνο πράγμα να περιστρέφεται συνεχώς στο μυαλό τους: Πότε είναι το επόμενο τριήμερο, πότε έρχεται το Πάσχα να κάτσουμε ξανά;

Αναλυτικά τα τριήμερα σας τα έχουμε γράψει εδώ. Τώρα, όσον αφορά το Πάσχα, η Μεγάλη Παρασκευή πέφτει στις 14 Απριλίου ενώ η Κυριακή του Πάσχα στις 16. Για τους εκδρομείς της παρέας που θέλουν από τώρα να ορίσουν τις διακοπές τους, κάντε το άφοβα γιατί σύμφωνα με όσα λένε τα μερομήνια παρακάτω ο καιρός θα είναι πολύ καλός.

Ο καιρός το Πάσχα

Απρίλιος

«Βαρυχειμωνιά με χιόνια μέχρι και στην Αττική»: Τι λένε τα μερομήνια μέχρι και τον Αύγουστο του 2023

  • Είναι ώρα να αποχαιρετήσουμε τον χειμώνα. Όχι δεν είναι «ψέμα». Ο Απρίλιος του 2023 αναμένεται σε γενικές γραμμές να είναι καλός και ανοιξιάτικος. Άρχισε να «μυρίζει» άνοιξη.
  • Ο καιρός τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου συνεχίζει να είναι καλός με ελάχιστες βροχές. Ήλιος με λίγα σύννεφα και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες! Καλός καιρός την Κυριακή των Βαΐων (ή Κυριακή του Λαζάρου) στις 09.04.2023. Όλη η Μεγάλη Εβδομάδα που ξεκινάει τη Μεγάλη Δευτέρα 10.04.2023 θα έχει καλές καιρικές συνθήκες.
  • Πρώτη Ανάσταση το Μεγάλο Σάββατο (15.04.2023) ο καιρός θα είναι πολύ καλός με θερμοκρασία γύρω στους 20°C και ανέμους από 3 Bf έως 4 Bf. Θα κάνουμε Πάσχα (16.04.2023) με πολύ καλό καιρό.
  • Ο καιρός της τρίτης εβδομάδας τον Απρίλιο, θα παρουσιάζει μικρή επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες. Θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας και θα επικρατήσουν δυνατοί άνεμοι.