«Έβγαλε από μέσα του πόνο, πίκρα... » - Τι λέει ο δημοσιογράφος που συνάντησε τον πάτερ Αντώνιο

Τι του εκμυστηρεύτηκε στην πρώτη του συνέντευξη μετά το σάλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έβγαλε από μέσα του πόνο, πίκρα... » - Τι λέει ο δημοσιογράφος που συνάντησε τον πάτερ Αντώνιο

Την πρώτη του συνέντευξη μετά το σάλο με τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό και ασέλγεια παραχώρησε ο πάτερ Αντώνιο, ο εμπνευστής της Κιβωτού του Κόσμου στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 10/1 στο T-live κι αποκάλυψε το παρασκήνιο της πολυσυζητημένης συνέντευξης τους.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη λοιπόν μαγνητοσκοπήθηκε και ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρα, ωστόσο την επόμενη ημέρα, ο δημοσιογράφος εξήγησε ότι η προβολή της συνέντευξης ματαιώνεται, καθώς έπρεπε οι συνεργάτες του πατρός Αντωνίου να τη δουν και να κρίνουν αν χρειάζονται μοντάζ κάποια λεγόμενά του.

Σήμερα 10/1 λοιπόν ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή t-live και αναφέρθηκε φυσικά στην συνέντευξή του με τον πατέρα Αντώνιο.

Οι νέες αποκαλύψεις του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου για την συνέντευξη που πήρε από τον πάτερ Αντώνιο

«Έβγαλε από μέσα του πόνο, πίκρα, δάκρυα και απογοήτευση από πάρα πολλά πράγματα, γιατί αυτά είναι δικά του παιδιά. Αυτός τα μεγάλωσε, αυτός τα προστάτεψε από πολλά ποινικά αδικήματα. Θα πρέπει να σκεφτεί όταν εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης ότι αυτά είναι παιδάκια και να πει τα πάντα. Είναι ένας άλλος άνθρωπος, περνάει πάρα πολύ δύσκολα. Εγώ ακόμα κι αν έκανε ο πατέρας Ευάγγελος, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι καλά. Και εννοώ πως δεν είναι καλά στο περιβάλλον που βρίσκεται. Είμαι βέβαιος ότι αυτή την εκπομπή, όπως και πολλές άλλες δεν τις βλέπει ο ίδιος. Τα φιλτράρουν όλα κι είναι λάθος.

Τους τα είπα, βάζοντας τις φωνές. Ο παπά-Αντώνης πρέπει να ενημερώνεται ο ίδιος. Ο πατέρας Ευάγγελος δεν είναι μέντορας του πατρός Αντωνίου. Μέντορας του πατρός Αντωνίου είναι ο Χριστός. Είμαι πεπεισμένος για την αθωότητα του ανθρώπου.

Ήμουν από την αρχή κάθετος. Είχαμε μάλιστα πάρει απόφαση 10 άτομα και βρεθήκαμε στην Κιβωτό στα τέλη Νοεμβρίου, παρουσία των δικηγόρων Πάνου Παναγιωτόπουλου, Βασίλειου Καπερνάρου και Γιάννη Παγορόπουλο όπου είχαμε συμφωνήσει για μία συνέντευξη Τύπου. Μου είχα ζητήσει να την οργανώσω. Μετά από κάποιο σημείο, ήταν καταιγιστικά αυτά που συνέβαιναν κι έκανα εγώ πίσω», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη από τον πάτερ Αντώνιο.

Η εκπομπή την ίδια στιγμή μάλιστα έφερε στο φως τα μηνύματα που αντάλλαξε ο δημοσιογράφος με τον πατέρα Ευάγγελο, που στηρίζει από την αρχή την αθωότητα του πατρός Αντωνίου.