Mαυροφορεμένοι με συγκίνηση στο βλέμμα - Έφτασαν στην Ελλάδα τα εγγόνια τους Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Μαζί με το γιο του Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνος μετά από μάχη ημερών, που έδινε για τη ζωή του άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 10/1, βυθίζοντας την οικογένεια και τους οικείους του σε θλίψη.

Η κηδεία αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα 16/1 στο Βασιλικά κτήματα, ενώ πιο πριν θα γίνει λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη Αθηνών (δείτε εδώ σε ποια κανάλια θα προβληθεί η κηδεία)

Οι εργασίες στο σημείο όπου βρίσκονται οι βασιλικοί τάφοι στο Τατόι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την ημέρα, που θα ειπωθεί το τελευταίο αντίο.

Μάλιστα, η αυτοκινητοπομπή των μελών της τέως βασιλικής οικογένειας κατευθύνθηκε προς τους τάφους προκειμένου να τους επιθεωρήσει και γι’ αυτό τον λόγο η πύλη στο Τατόι έκλεισε για τους δημοσιογράφους και τις κάμερες. Οι διεργασίες στους τάφους στο Τατόι γίνονται υπό την επίβλεψη του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η άφιξη των εγγονών του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στην Ελλάδα

Όσο λοιπόν γίνονται οι τελευταίες εργασίες - προετοιμασίες σιγά σιγά καταφθάνουν τα μέλη από τη μεγάλη οικογένεια, που είχε εκτός Ελλάδος ο εκλιπών. Γενικότερα η κατάσταση της υγείας του Τέως Βασιλιά ήταν κρίσιμη και έτσι η οικογένεια ήταν σε ένα βαθμό προετοιμασμένη για τα δυσάρεστα.

Μάλιστα έγινε γνωστό, πως μία από τις κόρες του, η μικρότερη Θεοδώρα αναγκάζεται να αναβάλλει το γάμο της με τον Matthew Kumar για τρίτη φορά, τον οποίο είχε σκοπό να κάνει στην Ελλάδα.

Μέσα από τον αποκλειστικό φακό του Youweeky.gr και τα πλάνα, που εξασφάλισε το Σάββατο 14/1 κατέφθασαν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια ο γιος του τέως μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ.

Μαζί του ήταν και τα πέντε τους παιδιά, που μένουν στο Λονδίνο, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί, πως ήταν όλοι ντυμένοι στα μαύρα. Ο λόγος για τους Μαρία Ολυμπία, Αχιλλέα-Ανδρέα, Κωνσταντίνο-Αλέξιο, Οδυσσέα-Κίμωνα και Αριστείδη-Σταύρο.

Εγγόνια Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου
Η οικογένεια του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου
Οικογένεια Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου