Δολοφονία 19χρονου: «Για πάντα μέσα στη φυλακή» - ''Γροθιά στο μαχαίρι'' η μητέρα του Άλκη έξω από το δικαστήριο

Άνοιξε η υπόθεση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δολοφονία 19χρονου: «Για πάντα μέσα στη φυλακή» - ''Γροθιά στο μαχαίρι'' η μητέρα του Άλκη έξω από το δικαστήριο

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την άγρια δολοφονία, που συνέβη στη Θεσσαλονίκη με τον Άλκη Καμπανό σε ηλικία 19 χρονών να πέφτει νεκρός από οπαδό άλλης ομάδας από αυτή, που υποστήριζε (δείτε εδώ τι φοβίζει την οικογένεια).

Η οικογένεια του έχει διαχειριστεί το ζήτημα με αξιοπρέπεια, ωστόσο θέλει να απονεμηθεί δικαιοσύνη για το παιδί τους αλλά και για να μην επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο σε άλλο σπίτι.

«Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη έπραξε ή πράττει το καθήκον της και δεν είναι απέναντι σε αυτό που ζητάμε για τη δικαίωση. Δεν έχω να πω κάτι για το πώς αισθάνομαι επάνω στην πρόταση του κύριου εισαγγελέα, αλλά το περί δικαίου αίσθημα όλης της ελληνικής κοινωνίας η οποία θέλει μια κάθαρση σε τέτοιου είδους φαινόμενα.

Πιστεύω ότι η τιμωρία των ενόχων αποτελεί κι ένα μέρος της αποτροπής που λέμε ώστε να μην παρουσιαστούν ξανά τέτοια φαινόμενα», είχε τονίσει ο πατέρας του 19χρονου.

«Θα σεβαστώ οποιαδήποτε απόφαση της δικαιοσύνης, πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη γιατί αυτό που συνέβη στο παιδί μου δεν ήταν μια απλή δολοφονία. Ήταν μια κτηνωδία χωρίς αίτιο. Τη νύχτα που δολοφόνησαν τον Άλκη δολοφόνησαν κι εμένα, και τον πατέρα του. Είναι οικογενειοκτονία», είχε τονίσει η μητέρα του.

Η υπόθεση λοιπόν έχει πάει στα δικαστήρια και μάλιστα την Τετάρτη 18/1 η μητέρα και ο πατέρας έδωσαν το παρόν στο μικτό ορκωτό δικαστήριο κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ.

Οι νέες δηλώσεις της μητέρας του 19χρονου Άλκη έξω από το δικαστήριο

«Ξέρει η δικαιοσύνη. Για πάντα μέσα στη φυλακή, για όλη τους τη ζωή», είπε η μητέρα του δολοφονημένου Άλκη.