Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: «Οι γονείς του Μπάμπη πήραν το παιδί και όταν επέστρεψαν είπε τη λέξη...»

Το άγνωστο περιστατικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: «Οι γονείς του Μπάμπη πήραν το παιδί και όταν επέστρεψαν είπε τη λέξη...»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την κηδεμονία της μικρής Λυδίας, την κόρη της Κάρολαιν η οποία βρέθηκε στην αγκαλιά της νεκρής μητέρας της από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο και ανακάλυψαν την σκληρό φονικό στα Γλυκά Νερά.

To δικαστήριο λοιπόν θα αποφασίσει αν θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία στις Φιλιππίνες με την γιαγιά της και την αδερφή της Κάρολαιν με τα ξαδέρφια της ή θα ανατεθεί η διαπαιδαγώγηση του στην οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου (δείτε γιατί απέλυσε τους δικηγόρους του).

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, οι γονείς του Μπάμπη μπορούν και να πάνε να τη δουν στις Φιλιππίνες και να πάρουν τηλέφωνο την μητέρα της Κάρολαιν, ενώ θα έρθουν και θα διακοπές στην Ελλάδα.

Αποκαλύψεις για την μικρή Λυδία

Στην συνέχεια ο δικηγόρος, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό σχετικά με την μικρή Λυδία: «Είπαν οι ψυχίατροι ότι πρέπει να πάει εκεί να αλλάξει περιβάλλον διότι εδώ λόγω ενός περιστατικού που συνέβη το καλοκαίρι, δηλαδή πήραν οι γονείς του Μπάμπη το παιδί και βγήκαν έξω από το σπίτι της Σουζάνα, το έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο στους 38 βαθμούς υπό σκιά για μισή ώρα και όταν επέστρεψε στο σπίτι είπε για πρώτη φορά σε ηλικία 2 ετών και 2 μηνών τη λέξη μπαμπά. Το έκαναν προφανώς γιατί έφεραν το παιδί σε επικοινωνία με τον πατέρα ο οποίος έχει χάσει την πατρική ταυτότητα και δεν επιτρέπεται η επικοινωνία, έχει ολέθρια αποτέλεσμα».

Η απάντηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την μικρή Λυδία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR το περιβάλλον του Μπάμπη, υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε επικοινωνία με την κόρη του.

«Τα περί τηλεφωνικής επικοινωνίας της μικρής Λυδίας με τον πατέρα της είναι μυθεύματα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί για να δικαιολογήσουν την παραβίαση της δικαστικής απόφασης, με την οποία καθοριζόταν η υποχρεωτική επικοινωνία με τους γονείς του πατέρα της στην Αλόννησο. Αν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία για το ψευδές του εν λόγω ισχυρισμού οι καταγεγραμμένες τηλεφωνικές κλήσεις το επίμαχο διάστημα αποδεικνύουν την αλήθεια. Προτεραιότητα έχει το παιδί και μόνο το παιδί» ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Επίσης υποστηρίζουν, ότι για τη μετακόμιση στο εξωτερικό δεν ενημερώθηκε καμία κοινωνική υπηρεσία.