Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Φίλος πρώην παίκτη του Survivor το θύμα - «Έχω συγκλονιστεί»

«Δεν γίνεται για τα χρήματα να γίνονται τέτοια πράγματα.»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Φίλος πρώην παίκτη του Survivor το θύμα - «Έχω συγκλονιστεί»

Το πρωί της Τρίτης 17/1 μια ανατριχιαστική είδηση έκανε την εμφάνισή της: 50χρονος στο Μοσχάτο φέρεται να έβαλε τέλος στην ζωή του. Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας, έγινε επίσης γνωστό πως το θύμα ήταν φίλος ενός πρώην παίκτη του Survivor, που πριν λίγο καιρό είχε απασχολήσει με τους δημόσιους τσακωμούς του.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Μπέλλος, πρώην ποδοσφαιριστής και παίκτης του Survivor, μίλησε στην εκπομπή «T-Live» και την Τατιάνα Στεφανίδου, δηλώνοντας έκπληκτος και ταυτόχρονα συντετριμμένος με την είδηση αυτή.

«Είμαι συγκλονισμένος. Σήμερα είχαμε χαρά λόγω ότι έχει ο γιος μου γενέθλια κι εγώ δεν ήξερα κάτι. Πραγματικά έχω συγκλονιστεί. Ο φίλος μου, ένα καταπληκτικό παιδί, ένας δοτικός άνθρωπος, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στον Πανιώνιο, με τα υπέροχα παιδιά του… Έχω συγκλονιστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Μπέλλος στην κάμερα του Alpha.

«Μόλις μου το είπαν, έχω πέσει από τα σύννεφα. Δεν γίνεται για τα χρήματα να γίνονται τέτοια πράγματα. Ό,τι και να έχει συμβεί, λύνονται όλα. Αυτό το παιδί ήταν καταπληκτικό, κάναμε παρέα» συμπλήρωσε εμφανώς σοκαρισμένος ο πρώην συμπαίκτης του 50χρονου άνδρα.

Συνελήφθη μια γυναίκα για τον απαγχονισμό του 50χρονου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγχονισμού του 50χρονου άνδρα στο Μοσχάτο, με μια 50χρονη να ομολογεί τη συμμετοχή της στον θάνατό του.

Η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν εκείνη που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς όταν έφτασαν στο σημείο. Η ύποπτη οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, για να δώσει κατάθεση, ωστόσο δεν έπεισε τις Αρχές πέφτοντας σε αντιφάσεις και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη, ενώ λίγο αργότερα ομολόγησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ανέφερε ότι μετά από επεισόδιο για οικονομικές διαφορές, με ένα κορδόνι επιχείρησε να στραγγαλίσει τον άντρα χωρίς να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 50χρονης μετά την προσπάθεια της να τον στραγγαλίσει, ο 50χρονος της είπε «δεν αντέχω άλλο θα αυτοκτονήσω» με εκείνη να του απαντά «αυτοκτόνα!»

Ο άνδρας στη συνέχεια έφτιαξε μια θηλιά με τη ζώνη του και την είχε περάσει σε μονόζυγο ενώ από κάτω βρισκόταν μια καρέκλα. Ενώ εκείνος βρισκόταν πάνω στην καρέκλα, εκείνη τον προέτρεψε να αυτοκτονήσει και όταν εκείνος τοποθέτησε το κεφάλι του στη θηλιά, εκείνη απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον θάνατό του. «Tον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Σημειώνεται πως ο άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Άνδρου στο Μοσχάτο. Οι περίοικοι άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα και κάλεσαν την αστυνομία. Αν και η πρώτη εικόνα, καθώς ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από αυτοσχέδιο βρόχο σε μονόζυγο, παρέπεμπε σε αυτοχειρία η προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνδυασμό με την πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή, έδειχναν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.