Εξελίξεις με το μνημόσυνο του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου - Διέρρευσε η επιθυμία της οικογένειας

Που και πότε θα γίνει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγα 24ωρα μετά την κηδεία του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έγινε γνωστό, πως ο γιός του εκλιπόντος Παύλος σκέφτεται το ενδεχόμενο να μείνει στην Ελλάδα και μάλιστα να αγοράσει σπίτι, μαζί την αγαπημένη του Μαρί Σαντάλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό το πρωί της Παρασκευής (20/1), το ζευγάρι ενδιαφέρεται να αγοράσει σπίτι στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ενώ μέχρι τότε υπάρχουν τουλάχιστον δύο επιχειρηματίες που έχουν εκφράσει διάθεση να τους φιλοξενήσουν.

«Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ θα μείνουν αρκετούς μήνες στην Ελλάδα. Ψάχνουν για αγορά κατοικίας στα βόρεια προάστια, για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο Έλληνες επιχειρηματίες, τα ονόματα των οποίων είναι στη διάθεσή μου και δεν θα τα πω για ευνόητους λόγους, οι οποίοι προτίθενται και το έχουν προτείνει στον Παύλο να παραχωρήσουν κενές οικίες για όσο χρειαστούν να μείνουν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με νέες πληροφορίες επέστρεψε το Πρωινό την Τετάρτη 25/1, καθώς μετά από επικοινωνία, που είχε ρεπόρτερ της εκπομπής με τον Παύλο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου μένει έγινε γνωστή η απόφαση της οικογένειας σχετικά με το μνημόσυνο του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τι θα συμβεί με το μνημόσυνο του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Πιο αναλυτικά, αποφασίστηκε να τελεστούν δύο μνημόσυνα ένα στην Ελλάδα και ένα στο Λονδίνο στις 18 και 19 Φεβρουαρίου, καθώς υπάρχουν μέλη της βασιλικής οικογένειας, που δε μπορούν να δώσουν το παρόν στην Αθήνα και έτσι δεν εμφανίστηκαν και την ημέρας της κηδείας στα βασιλικά κτήματα.