Ανδραβίδα: «Μιλήσαμε χθες το βράδυ...» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η οικογένεια του αγνοούμενου πιλότου

Οι πρώτες δηλώσεις τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανδραβίδα: «Μιλήσαμε χθες το βράδυ...» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η οικογένεια του αγνοούμενου πιλότου

Η πτώση του αεροσκάφους στην Ανδραβίδα έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις οικογένειες των δύο πιλότων που βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμή της Δευτέρας 30/1 στον αέρα, χωρίς να μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που εντοπίστηκε στο όχημά τους.

Δυστυχώς, ο ένας από τους δύο εντοπίστηκε νεκρός (δείτε εδώ πού και τι ακριβώς συνέβη), ωστόσο οι έρευνες ακόμη συνεχίζονται για τον δεύτερο άντρα, για τον οποίο μίλησε και ο αδερφός, αλλά και ο πατέρας του. Ο πρώτος μίλησε στο T-Live, στο κανάλι του ALPHA, εξηγώντας ποια ήταν η τελευταία επικοινωνία τους, ενώ ο πατέρας μίλησε στο Live News του MEGA, και αποκάλυψε πως ενημερώθηκε για το δυσάρεστο συμβάν.

Μεγάλη ανησυχία για τον δεύτερο αγνοούμενο πιλότο στην Ανδραβίδα

«Δεν έχουμε ενημέρωση, απλά ξέρουμε ότι αγνοοείται με τον συνάδελφό του. Είναι χειριστής πάνω από 10 χρόνια. Μιλήσαμε χθες το βράδυ. Μια χαρά ήταν. Είπαμε τα νέα μας και μου είπε ότι αύριο πετάει», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός του αγνοούμενου πιλότου.

Και ο πατέρας του δήλωσε: «Ήρθαν από το επιτελείο της Αεροπορίας εδώ στο σπίτι και μας είπαν ότι ψάχνουν τον γιο μου και τον άλλο πιλότο. Από τη Μονάδα του με ενημέρωσαν πάρα πολύ νωρίς για το τι συνέβη. Αλλά τώρα ήρθαν αυτοπροσώπως έξω από την πόρτα μου και μου είπαν ότι κατέπεσε το αεροπλάνο και ότι είναι σε εξέλιξη η έρευνα και για τα δύο παιδιά».