«Λυπάμαι πολύ που θα το πω...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

«Κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Λυπάμαι πολύ που θα το πω...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης 31/1 κράτησε η δίκη για την υπόθεση της Πάτρας και την δολοφονία των τριών παιδιών για την οποία κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο πρώην σύζυγό της, Μάνος Δασκαλάκης, ήταν ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε (δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε).

Αφού, όμως, οι αρμόδιοι έληξαν την δίκη, ο δικηγόρος της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην κάμερα του ALPHA και συγκεκριμένα της εκπομπής T-Live και προχώρησε στην ανακοίνωση της επόμενης δίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7/2, ενώ εξήγησε πως ο πατέρας των κοριτσιών θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

«Νομίζω ότι όλοι έχετε αντιληφθεί την υπερασπιστική μας γραμμή, την οποία αναπτύξαμε και εγγράφως αλλά και προφορικά. Με αδιάσειστα στοιχεία αντικρούεται η κατηγορία. Σήμερα, όμως, είχαμε και μία ευχάριστη έκπληξη. Ο σύζυγος –ακόμη- της κας κατηγορουμένης κατέστρεψε εντελώς το κίνητρο που έχει αναπτύξει αρχικά ο Εισαγγελέας που έκανε την πρόταση στο συμβούλιο και το δέχτηκε το συμβούλιο. Σήμερα ο κ. Δασκαλάκης είπε πράγματα, τα οποία ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που είπε στην πρότασή του ο Εισαγγελέας και δέχτηκε το βούλευμα.

Ενώ το επιχείρημα του Εισαγγελέα για το κίνητρο ήταν ότι «σκότωσε τα παιδιά για να κρατήσει τον σύζυγό της». Ο κ. Δασκαλάκης είπε σήμερα ότι «σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον ίδιο». Όμως δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας. Στις 7 του μηνός, λυπάμαι πολύ που θα το πω, φοβόμουν ότι θα γίνει, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος» είπε χαρακτηριστικά.