Ανδραβίδα: «Ήταν όνειρό του να...» - ''Ραγίζουν καρδιές'' με τις δηλώσεις του θείου του 31χρονου αγνοούμενου πιλότου

«Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανδραβίδα: «Ήταν όνειρό του να...» - ''Ραγίζουν καρδιές'' με τις δηλώσεις του θείου του 31χρονου αγνοούμενου πιλότου

Σε σοκ παραμένει όλο το πανελλήνιο και κυρίως τα συγγενικά πρόσωπα των δύο πιλότων, που χειρίζονταν το F4 PHANTOM, το οποίο και έπεσε σε θαλάσσια περιοχή πολύ κοντά στην Ανδραβίδα.

Για την ώρα αγνοείται η τύχη του Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ενώ η οικογένεια του 29χρονου πιλότου θρηνεί για τον τόσο άτυχο και άδοξο θάνατο του παιδιού τους (δείτε εδώ τι είχε εκμυστηρευτεί στον πατέρα του).

«Ήρθε χθες το Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι έφυγε. Μας χαιρέτισε κανονικά… «γιατί φεύγεις νωρίς του λέω», «φεύγω, γιατί το πρωί πετάω». Πέταξε και τέλος» είπε αρχικά ο πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου.

Και στην συνέχεια, προσέθεσε: «Του έλεγα εγώ «κάνε το δικό μου επάγγελμα, θα βρεις έτοιμη δουλειά να δουλέψεις, δεν θα ταλαιπωρηθείς στη ζωή σου». «Όχι πατέρα, μου λέει, θα δηλώσω την Ικάρων πρώτη». Τη δήλωσε πρώτη και πέθανε 29 χρονών… Και καταστραφήκαμε όλοι».

Την Τρίτη 31/1 ο Άρης Κεραμίδης, θείος του αγνοούμενου Ευστάθιου Τσιτλακίδη μίλησε πολύ συγκινημένος στο Live news με τον ίδιο να ελπίζει μέχρι και την τελευταία στιγμή, πως κάτι θα συμβεί και θα βρεθεί ζωντανός ο 31χρονος.

Οι δηλώσεις του θείου του 31χρονου αγνοούμενου πιλότου από την πτώση στην Ανδραβίδα

«Ένα καλό παιδί, χαμηλών τόνων. Είχε σκοπό να παντρευτεί σύντομα. Ήταν χαμηλών τόνων, πολύ καλό παιδί και η οικογένεια πάρα πολύ καλή. Ελπίζουμε να βρεθεί ζωντανός, οι έρευνες πρέπει να συνεχιστούν και με οποιονδήποτε τρόπο να βρεθεί.

Η μεγάλη του αγάπη ήταν να γίνει πιλότος στη μαχητική αεροπορία και το έκανε πραγματικότητα. Μίλαγε με υπερηφάνεια για αυτό που κάνει», είπε ο θείος του 31χρονου πιλότου.