Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος!» - Αποκάλυψη "βόμβα" από τον Αλέξη Κούγια για την υπόθεση Πισπιρίγκου

Οι αιχμές για τον πρώην σύζυγό της

«Κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος!» - Αποκάλυψη
Ενημέρωση 02.02.2023 18:45
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Χαμό έχει προκαλέσει η φράση του Αλέξη Κούγια στην τελευταία δικάσιμο όπου κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης, με τον πρώτο να είχε πει χαρακτηριστικά πως «στις 7 Φεβρουαρίου, λυπάμαι που θα το πω, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος».

Η δήλωση αυτή προκαλεί ερωτηματικά αφού κανείς δεν ξέρει ποιο είναι το πρόσωπο που θα βρεθεί «πολύ άσχημα» κατηγορούμενο. Δεν αποκλείεται η δήλωση να αφορά τον ίδιο τον Δασκαλάκη, εξαιτίας τοποθετήσεών του στην κατάθεση.

"Βόμβες" Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Συγκεκριμένα, ο πατέρας των τριών κοριτσιών κατέθεσε πως χαστούκισε την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Υπήρξε ένας τσακωμός με την κατηγορουμένη για μια εξωσυζυγική σχέση και δημιουργήθηκε ένας λεκτικός τσακωμός. Σε αυτό τον τσακωμό άκουγε η 9χρονη και πήρα το παιδί και το άλλαξα δωμάτιο.

Επειδή εκείνη συνέχιζε και εγώ δεν ήθελα το παιδί μου να βλέπει τέτοια, της έριξα ένα χαστούκι. Έφυγα από το σπίτι. Μετά πληροφορήθηκα από την αδελφή της ότι το βρέφος μας είχε πρόβλημα. Το παιδί ήταν παγωμένο και η κατηγορούμενη του έκανε μαλάξεις. Πήγαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας ανακοίνωσαν ότι και το βρέφος μας απεβίωσε».

Για το αν θα μπορούσε να σταθεί μία μήνυση της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά του Μάνου Δασκαλάκη για ενδοοικογενειακή βία εξαιτίας του περιστατικού με το χαστούκι, τοποθετήθηκε στον ALPHA η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή (δείτε εδώ σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η κατηγορούμενη μητέρα).

Οπως είπε, «μία τέτοιου είδους μήνυση δεν θα μπορούσε να ευσταθήσει γιατί στα αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας, για ένα χαστούκι μία απλή σωματική βλάβη. Δεν ευσταθεί για λόγους παραγραφής. Ο νέος Ποινικός Κώδικας προβλέπει πως οι απλές σωματικές βλάβες παραγράφονται σε 3 μήνες». Οπως είπε η κυρία Μαυροειδή, από το ρεπορτάζ έχουν ακουστεί πως έχουν γίνει δηλώσεις από τον Μάνο Δασκαλάκη πως μετά από κάθε καυγά του ζευγαριού χανόταν και ένα παιδί.

Σχολίασε πως τέτοιες δηλώσεις δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες από το δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση της 9χρονης. Μάλιστα, από αυτή τη δήλωση δεν αποκλείεται να «πιαστεί» ένας δικηγόρο για να στοιχειοθετήσει την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

«Τρία παιδιά πήγαν στον θάνατο. Δεν θα πάει το μυαλό στο πρώτο. Δεν θα πάει στο δεύτερο; Δεν θα πάει στο τρίτο;» σημείωσε η κυρία Μαυροειδή και επεσήμανε πως η έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο μετατρέπεται σε κακούργημα αν επέλθει ο θάνατος, το οποίο τιμωρείται με ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Βούρκωσε και άρχισε να σκουπίζει τα δάκρυά της» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις ξεκίνησε η δίκη

«Πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια πριν την δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Share