Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη τον έψαχνε 17 χρόνια και τα οστά του βρέθηκαν στον πάτο της θάλασσας

Εξελίξεις σοκ στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2006

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη τον έψαχνε 17 χρόνια και τα οστά του βρέθηκαν στον πάτο της θάλασσας

Σοκ επικρατεί εδώ και μερικές ώρες, ειδικά στην Κέρκυρα, έπειτα από ανάσυρση αυτοκινήτου μέσα από το λιμάνι, όπου στο εσωτερικό του βρέθηκε ανθρώπινα οστά. Τα οστά αυτά λοιπόν, ανήκουν σε άνδρα που αναζητούσε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, από το 2006.

Η εξαφάνιση που είχε συγκλονίσει την εκπομπή Φως στο Τούνελ

Από το αριθμό πλαισίου του κινητήρα, το Λιμενικό που διενεργεί την προανάκριση, κατέληξε πως το αυτοκίνητο ανήκει στον Κωνσταντίνο Φραγκούλη που ήταν 38 ετών όταν εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 2006 από τους Καρουσάδες Κέρκυρας.

Μία ημέρα πριν εξαφανιστεί, είχε μιλήσει με την μητέρα του και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του, ενώ η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνισή του στις τοπικές Αρχές. Για τον Κωνσταντίνο Φραγκούλη είχε πραγματοποιήσει έρευνα και το «Φως στο Τούνελ». Στην εκπομπή είχε εμφανιστεί η μητέρα του που τον αναζητούσε.

Από το Λιμενικό φαίνεται να έχει εξαιρεθεί η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας ωστόσο αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή από την εξέταση των οστών, ενώ αναμένεται και επίσημη ταυτοποίηση μέσω DNA.

Δείτε επίσης: «Στο ποτάμι αριστερά...» - Η σοκαριστική ανάρτηση για την υπόθεση του Άλεξ μετά τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για την ανεύρεση

«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ”, για πιθανή ύπαρξη Ι.Χ. οχήματος στον πυθμένα της θάλασσας, εντός λιμενολεκάνης του νέου λιμένα Κέρκυρας.

Άμεσα, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής επιβιβάστηκαν στο εν λόγω πλοίο, όπου διαπίστωσαν τα ανωτέρω. Στην συνέχεια, το όχημα, ανελκύθηκε με την συνδρομή ιδιώτη δύτη και ιδιωτικού γερανού. Κατόπιν έρευνας από τα ανωτέρω στελέχη, καθώς και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εντός του οχήματος, το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση οξείδωσης, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ανθρώπινων οστών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας».