Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Πένθος στο χώρο της υποκριτικής!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(EUROKINISSI)
(EUROKINISSI)

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου ενός ηθοποιού, της χώρας μας. Ο θάνατος του σκόρπισε πένθος και στην οικογένεια του, αλλά και στον χώρο της υποκριτικής.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε στα 82 της η γνωστή ηθοποιός Ρακέλ Γουέλς

Ο λόγος για τον Νίκο Γιάννακα!

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Νίκου Γιαννάκα

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο συνάδελφός του Κωνσταντίνος Κυριάκου με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ!!!! Γιατί, ρε Νίκο μου, έφυγες έτσι; Γιατί, ρε φιλαράκι μου, έφυγες τόσο γρήγορα; ΓΙΑΤΙ;;;!!! Καλό σου ταξίδι, λατρεμένε μου φίλε και αδελφέ!!!! Με αυτό το χαμόγελο θα σε θυμάμαι πάντα!!! Λείπεις ήδη!!!!», έγραψε ο Κωνσταντίνος Κυριάκου για τον Νίκο Γιάννακα.

Ο Νίκος Γιάννακας ήταν ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου. Στο θέατρο έχει παίξει στις παραστάσεις: Η θεατρίνα (1972), Μια απάτη για τίμιους (1989) και Οι μικροαστοί (2000). Ενδεικτικές συμμετοχές του στον κινηματογράφο: Ο κοντός και οι μνηστήρες (1988), Της παλαβής (1988) και Αχ αυτός ο άνδρας μου (1989). Επίσης, στο Studio Κυψέλης ενσάρκωσε τον σκηνοθέτη στο Απόψε αυτοσχεδιάζουμε του Λουίτζι Πιραντέλλο.

Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι λίγες ώρες πριν, η ομάδα Θεατρίνων Θεατές προανήγγειλε το έργο που ο Νίκος Γιάννακας θα συμμετείχε με πλειάδα ηθοποιών.