Είχε άλλη σύντροφο και έστελνε στην Πισπιρίγκου να δει τι εσώρουχα φοράει: «Δε θα το μάθει κανείς, μην αγχώνεσαι» - Τα μηνύματα του Δασκαλάκη

Αδιανόητες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αυτές τις ημέρες έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση για την δολοφονία των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που φέρεται πως τους αφαίρεσε τη ζωή η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου. Και αυτό γιατί πραγματοποιήθηκαν νέες δίκες κατά τις οποίες κατέθεσε ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης (δείτε εδώ την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας των παιδιών μετά από την κατάθεσή του).

Στην τελευταία, μάλιστα, ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας, προχώρησε στην ανάγνωση μηνυμάτων που είχε ανταλλάξει το ζευγάρι μετά την πρώτη ανακοπή της πρωτότοκης κόρης τους, τον Απρίλιο του 2021 δηλαδή. Σκοπός ήταν να αναδείξει ότι οι σχέσεις τους δεν είχαν διαταραχθεί και ότι η κατηγορούμενη δεν είχε κανένα λόγο να σκοτώσει την κόρη της ώστε να φέρει πίσω τον σύζυγό της, όπως της αποδίδεται σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα.

Η απάντηση του πρώην της κατηγορούμενης ήταν τα εξής λεγόμενα: «Υποκρινόμουν σε αυτά τα μηνύματα, ήθελα να υπάρχει ένα ήρεμο κλίμα. Ήθελα να είμαστε καλά για το παιδί».

Τα "καυτά" μηνύματα του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της πρώτης κόρης τους

Την Πέμπτη 16/2, όμως, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα μηνύματα που αντάλλασσαν στις 26 Φεβρουαρίου 2022, μετά τον θάνατο της ανήλικης. Σύμφωνα με το T-Live, Δασκαλάκης της ζητούσε να φορέσει τα μπλε εσώρουχα και η Ρούλα τον ρωτούσε αν είχε κάμερες στο σπίτι και την παρακολουθούσε:

  • ΜΑΝΟΣ: Τα μπλε να φορέσεις ώρα το βράδυ
  • ΡΟΥΛΑ: Κάμερες μου έχεις βάλει; Μπλε φοράω.
  • ΜΑΝΟΣ: Όλο το σετ.
  • ΡΟΥΛΑ: Δε νομίζω και δεν υπάρχει λόγος.
  • ΜΑΝΟΣ: Δε θα το μάθει κανείς, μην αγχώνεσαι.
  • ΡΟΥΛΑ: Μπορώ να στο δώσω όμως και να το δώσεις στην κοπέλα σου να το φορέσει το τριήμερο. Απλά εμένα σε παρακαλώ μη με ξαναενοχλήσεις πέρα του θέματός μας, ευχαριστώ, καλό βράδυ.
  • ΜΑΝΟΣ: Ό,τι θέλεις, καλό βράδυ.
  • ΡΟΥΛΑ: Είναι το πιο τίμιο που μπορώ να κάνω για τη γυναίκα που είναι δίπλα σου, μετά από εννέα χρόνια που ήμασταν μαζί.
  • ΜΑΝΟΣ: Έχω παραδεχτεί τα λάθη μου. Τέλος πάντων, θα μιλήσουμε αύριο, πέσε να κοιμηθείς, ηρέμησε και θα πάνε όλα καλά. Το μεγαλύτερο μου λάθος είναι ότι ευθύνομαι για τότε με τον Γ… Αλλά μέσα από το λάθος μου είδα και την αλήθεια. Πάντα θα σε αγαπάω, αυτό να ξέρεις. Πρόσεχε, θα μιλήσουμε. Καληνύχτα και εύχομαι όντως αυτός ο Τ… και ο καθένας να σε προσέχει.