Μάνος Δασκαλάκης: «Ήθελε μου πάρει το σπ@@μα για...» - Αποκάλυψη "βόμβα" για την Πισπιρίγκου

«Είναι εντελώς διαφορετικό»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μάνος Δασκαλάκης: «Ήθελε μου πάρει το σπ@@μα για...» - Αποκάλυψη

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η σημερινή (17/2) ακροαματική διαδικασία για την δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, σχετικά με την ανθρωποκτονία της 9χρονης, ο Μάνος Δασκαλάκης, που στην κατάθεση του πιέστηκε αρκετά από τον Αλέξη Κούγια (δείτε την εδώ) έκανε μια αποκάλυψη, που σόκαρε τους δικαστές και όσους την άκουσαν.

Σύμφωνα με όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στην ενημερωτική εκπομπή «T-live», o πατέρας των τριών κοριτσιών πέταξε μία μεγάλη «βόμβα», η οποία ακούστηκε για πρώτη φορά.

Η αποκάλυψη του Δασκαλάκη για την Πισπιρίγκου

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκε ότι στις 5/2/2022, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της 9χρονης, και αφού δηλαδή είχαν πεθάνει και τα τρία τους παιδιά, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε γραπτό μήνυμα σε πολύ καλή της φίλη, στην οποία εξομολογήθηκε ότι ήθελε να πάρει το σπέρμα του Μάνου Δασκαλάκη, για να του κάνει μάγια ώστε να τον δέσει να μην της φύγει.

Συνεπώς, όλα αυτά που έχουμε ακούσει ότι απατούσε τον εν διαστάσει σύζυγό της, ότι δεν τον ήθελε, έρχονται σε αντίθεση. Τα εν λόγω μηνύματα θα προσκομιστούν στο δικαστήριο, όπως ισχυρίστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Αν υπάρχουν αυτά τα μηνύματα, θα τα δούμε στα αναγνωστέα έγγραφα. Το να το λέει τώρα ο κ. Δασκαλάκης και μετά από 3 ημέρες, και μετά 14 μήνες κι ενώ δεν το έχει καταθέσει ποτέ μέχρι σήμερα, δημιουργεί αμφιβολίες. Γιατί απομονώνοντας ένα περιστατικό που περιγράφεται σε ένα μήνυμα, αν δεν έχεις δει τι λέγεται στα προηγούμενα, είναι εντελώς διαφορετικό» απάντησε ο Αλέξης Κούγιας.