Βιασμός 12χρονης Κολωνός: Προφυλακιστέος ένας ακόμη κατηγορούμενος - Ήταν οικογενειακός φίλος...

Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βιασμός 12χρονης Κολωνός: Προφυλακιστέος ένας ακόμη κατηγορούμενος - Ήταν οικογενειακός φίλος...

Η υπόθεση για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό δεν έχει φτάσει ακόμα στο τέλος της και μάλιστα μέρα με τη μέρα οι εξελίξεις τρέχουν, ενώ συνέχεια ανακοινώνονται νέα στοιχεία για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Την Τρίτη 21/2 συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα, με τους συγκεκριμένους άντρες να κρίνονται προφυλακιστέοι (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την μητέρα της).

Πρόκειται για έναν 33χρονο, ο οποίος φέρεται πως έστελνε τη γυναίκα και το παιδί του στο πάρκο και καλούσε στο σπίτι του φέρεται να βίαζε την ανήλικη, αλλά και για έναν 58χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη, μετά τον 53χρονο, που είναι ο βασικός κατηγορούμενος.

Προφυλακιστέος ένας ακόμη άντρας για την υπόθεση του Κολωνού

Την Τετάρτη 22/2, ωστόσο, ένα ακόμη πρόσωπο κρίθηκε προφυλακιστέο και δεν είναι άλλο από έναν γείτονα του κοριτσιού και οικογενειακό φίλο, ο οποίος συνεχίζει μέχρι και αυτή τη στιγμή να αρνείται την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Αυτή είναι και η έβδομη προφυλάκιση.

Ποιος είναι ο δερματολόγος με τα 5 παιδιά που εμπλέκεται

Την Πέμπτη 16/2, λοιπόν, έγινε γνωστό πως πραγματοποιήθηκαν πέντε ακόμη συλλήψεις, με τους τρεις να είναι Έλληνες ηλικίας 65, 49 και 44 αντίστοιχα, ενώ οι άλλοι δύο έχουν καταγωγή από το Πακιστάν και είναι 23 και 40 ετών.

Την προσοχή όλων, βέβαια, τράβηξε ο πρώτος, ο οποίος είναι πατέρας πέντε παιδιών, από δυο γάμους. Ύστερα από έρευνα των αρχών αλλά και της κατάθεσης της μικρής, αποκαλύφθηκε πως συναντιόταν με το κορίτσι στο ιατρείο του στον Κολωνό, καθώς πρόκειται για δερματολόγο - αφροδισιολόγο, και την βίαζε έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με τους βιασμούς και ανέφερε ότι το κορίτσι τον είχε επισκεφθεί μαζί με τον αδερφό της στο ιατρείο του στην περιοχή εκείνη και μάλιστα το διάστημα που κατηγορείται ότι έκλεινε ραντεβού μαζί της και την βίαζε, τονίζει ότι βρισκόταν στο εξωτερικό.

Οι ίδιες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο άτομο όπως και υπόλοιποι συλληφθέντες έχουν προδοθεί μέσα από καταθέσεις αλλά κι από τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. στα μηνύματα όπου φέρεται να έχουν ανταλλάξει με την ανήλικη.

Το ένταλμα του 33ου ανακριτικού Τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής για την σύλληψή του: «Κατηγορείσαι ότι στην Αθήνα σε μη επακριβώς διακριβωθέντα χρόνο, πάντως εντός του χρονικού διαστήματος από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2022, ενεργώντας με πρόθεση και με περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, όντας ενήλικος, ενήργησες γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά αφού είχε συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 15 έτη, με αμοιβή.

Συγκεκριμένα στην Αθήνα κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, συναντήθηκες περισσότερες από δυο φορές με την ανήλικη της οποίας την ηλικία γνώριζες και προέβης σε γενετήσιες πράξεις μαζί της, ήτοι, ήρθατε σε συνουσία εντός του ιατρείου σου στην περιοχή του Κολωνού και κατόπιν της κατέβαλες το ποσό των 50 ευρώ κάθε φορά».