Τραγωδία Πάτρα: «Μην κάθεστε σταυροπόδι, τι είμαστε εδώ πέρα καφενείο;» - Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας με μάρτυρα κατά τη διάρκεια της δίκης

Η απάντηση της Προέδρου της Έδρας του "έκλεισε το στόμα"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Μην κάθεστε σταυροπόδι, τι είμαστε εδώ πέρα καφενείο;» - Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας με μάρτυρα κατά τη διάρκεια της δίκης

Σήμερα, Παρασκευή 24/2, συνεχίστηκε άλλη μία δίκη για την υπόθεση της Πάτρας σχετικά με την δολοφονία των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου για την οποία κατηγορείται. Ο πρώην της, Μάνος Δασκαλάκης, ήταν μάλιστα παρών αυτή τη φορά. Ο δικηγόρος της, επιπλέον, Αλέξης Κούγιας, λίγο πριν μπουν στην αίθουσα έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα.

«Αναμενόμενη η παράταση της κράτησης, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και να μη γίνει η παράταση. Ανέδειξα πτυχές της που δεν γνώριζαν! νομίζετε ότι έχω τον χρόνο να πηγαίνω στα σπίτια και να κάνω συζητήσεις κοινωνικές; Δεν αφιερώνω καθόλου χρόνου. Διαβάζουν πολλοί τα παραμύθια του Μινχάουζεν. Το δικαστήριο δεν είναι εκπομπή lifestyle», είπε χαρακτηριστικά πετώντας τις σπόντες του.

Η παρατήρηση του Αλέξη Κούγια στην παιδίατρο κατά την δίκη για την υπόθεση της Πάτρας

Σύμφωνα, όμως, με το ρεπορτάζ του T-Live, αξίζει να σημειωθεί τι συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες του δικαστηρίου. Πιο συγκεκριμένα, για κατάθεση κλήθηκε η Μένια Γράψα, η παιδίατρος στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ως μάρτυρας για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης κόρης της 34χρονης κατηγορούμενης.

Η παιδίατρος, λοιπόν, ανέφερε κάποια στιγμή ότι δεν αισθανόταν καλά λόγω της διαδρομής που είχε κάνει από την Πάτρα και ρώτησε αν μπορούσε να καθίσει λόγω. Πήρε λοιπόν μία καρέκλα και μετά από μία ερώτηση που απάντησε, η ίδια κάθισε σταυροπόδι, με τον Αλέξη Κούγια να της κάνει παρατήρηση.

«Μην έχετε τα πόδια σας, μην κάθεστε σταυροπόδι. Τι είμαστε εδώ πέρα καφενείο;» ρώτησε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η μάρτυρας δεν απάντησε, με την Πρόεδρο της Έδρας να εκνευρίζεται και να απαντά ότι ούτε η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πρέπει να κάθεται σταυροπόδι. Τότε, εκείνη έδειξε ένα σημείο στον αστράγαλό της και είπε ότι είναι τραυματισμένη.