Πέρασε στην αντεπίθεση ο Κούγιας - Μηνύσεις σε Κουτσελίνη, Ευαγγελάτο και Στεφανίδου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πέρασε στην αντεπίθεση ο Κούγιας - Μηνύσεις σε Κουτσελίνη, Ευαγγελάτο και Στεφανίδου

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (28/2) έγινε γνωστό ότι στα γραφεία του Νίκου Ευαγγελάτου, Τατιάννας Στεφανίδου και Ζήνας Κουτσελίνη βρίσκονται οι μηνύσει από τον Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης κατονόμασε τον Μάνο Δασκαλάκη ως τον άνθρωπο που διαρρέει τη δικογραφία της υπόθεσης σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Οι μηνύσεις του Κούγια σε Ευαγγελάτο, Κουτσελίνη και Στεφανίδου

«Υποβάλλουμε μήνυση στους παρουσιαστές των εκπομπών και τους συνεργάτες τους. Ζητούμε να διενεργηθεί ο ρόλος της υποστήριξης κατηγορίας και του Μάνου Δασκαλάκη γιατί καθημερινώς διαρρέονται από τη δικογραφία έγγραφα τα οποία είναι γραπτά μηνύματα στο σκληρό δίσκο που δεν έχουμε καν αναγνώσει στο δικαστήριο», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Από την πλευρά της, η εισαγγελέας της έδρας επισήμανε πως «το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί με ότι λέει ο κ. Ευαγγελατος, η κα Κουτσελίνη και όποιος άλλος δημοσιογράφος. Θεωρώ ότι αυτό δεν βοηθάει τη διαδικασία, την ασχημαίνει. Εμείς είμαστε δικαστήριο και δικάζουμε με βάσει όσα παρουσιάζονται εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να διαβιβάσουμε έκθεση στην εισαγγελία. Αν θέλετε να υποβάλλετε μήνυση στο πλαίσιο της διαδικασίας και να διαβιβαστεί με την απόφαση μας στο τέλος της δίκης βεβαίως».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή T-live αναμένεται να καταθέσει μήνυση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τα ανώνυμα παραπλανητικά τηλεφωνήματα, που προσπαθούσαν να αποπροσανατολίσουν την έρευνα.

Εκτιμάται ότι η μήνυση αυτή είναι κίνηση πανικού από την κατηγορουμένη και την υπεράσπισή της καθώς βλέπουν ότι χάνεται το παιχνίδι με τις καταθέσεις των γιατρών και τα μηνύματα βόμβα του Μάνου Δασκαλάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες μια φίλη της κατηγορούμενης, αποκάλυψε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δίκιο για τα μάγια που του έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εγώ έκανα παρέα με τη Ρούλα. Θεωρώ ότι το μήνυμα το έστειλε γιατί ήθελε να κρατήσει τον Μάνο. Προσπαθούσε να τον κρατήσει. Το μήνυμα είναι περίπου την ίδια περίοδο με τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν σε εσάς. Της απάντησα στο μήνυμα. Ο διάλογός μας ήταν μεγάλος. Τα μηνύματά αυτά όντως ο Μάνος τα έμαθε πρόσφατα.

Δεν μπορείς να κρύβεις στοιχεία με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Σέβομαι ότι η διαδικασία στο ακροατήριο είναι σε εξέλιξη. Η μητέρα του Μάνου είναι μία γυναίκα ήπιων τόνων», είπε η γυναίκα που ήταν για αρκετό καιρό φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου.