Τραγωδία Τέμπη: Συνελήφθη ο Σταθμάρχης Λάρισας

Υπάρχουν κι άλλοι εγκλωβισμένοι σε πολύ δύσκολες συνθήκες, λέει η Πυροσβεστική

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
EUROKINISSI/MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
EUROKINISSI/MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την τραγωδία Τέμπη που μέχρι στιγμής μετράει πάνω από 35 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη ο σταθμάρχης που είχε βάρδια την ώρα της πολύνεκρης σύγκρουσης.

Πρόκειται για έναν άνδρα 60 ετών, ο οποίος πριν ένα μήνα εκπαιδεύτηκε και έγινε σταθμάρχης στη Λάρισα. Για αρκετή ώρα έδινε κατάθεση στην Τροχαία Λάρισας.

Υπάρχουν κι άλλοι εγκλωβισμένοι σε πολύ δύσκολες συνθήκες, λέει η Πυροσβεστική για την τραγωδία στα Τέμπη

Tο διασωστικό έργο δεν έχει τελειώσει, θα συνεχιστεί μέχρι να απεγκλωβιστούν άπαντες, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, σχετικά με τη σφοδρή σύγκρουση εμπορευματικής και επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity, στα Τέμπη, στο ύψος του Ευαγγελισμού.

Δείτε επίσης: Αναγνωρίστηκαν οι πρώτοι σοροί - Ανάμεσα τους τρεις φοιτήτριες από την Καλαμπάκα

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3, o κ. Αρτοποιός σημείωσε ότι τον κραδασμό της σύγκρουσης απορρόφησαν τα 3 πρώτα βαγόνια. Εξήγησε επίσης ότι αυτή την ώρα δύο γερανοφόρα οχήματα προσπαθούν να σηκώσουν τους συρμούς.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής ανέφερε τέλος ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι σε πολύ δύσκολες συνθήκες, και ότι λίγο νωρίτερα εντοπίστηκαν τέσσερις απανθρακωμένες σοροί.

Αυτά είναι τα τηλέφωνα που μπορούν να επικοινωνούν οι συγγενείς

α τηλέφωνα επικοινωνίας για συγγενείς επιβατών των τρένων που συγκρούστηκαν το βράδυ της Τρίτης στη Λάρισα έδωσε η ΕΛΑΣ λίγο μετά τις 7:20 το πρωί της Τετάρτης.

Δείτε επίσης: Τριήμερο πένθος για τους δεκάδες νεκρούς - Οι 7 τραγωδίες που βύθισαν την Ελλάδα σε θρήνο

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της ΕΛΑΣ οι συγγενείς των επιβατών μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2410 683175 και 2410 683176.

Όπως είπε η ίδια στο νοσοκομείο Λάρισας έχει ξεκινήσει η διαδικασία ταυτοποίησης νεκρών ενώ για την οριστική αναγνώριση θα πρέπει να γίνει διαδικασία βιολογικής ταυτοποίησης.