«Παιδιά μπορείτε να ρίξετε βίντεο; Γιατί...» - Κατέρρευσε στον αέρα του MEGA η Ανθή Βούλγαρη για την τραγωδία στα Τέμπη

Βαρύ το κλίμα στο Mega Καλημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Παιδιά μπορείτε να ρίξετε βίντεο; Γιατί...» - Κατέρρευσε στον αέρα του MEGA η Ανθή Βούλγαρη για την τραγωδία στα Τέμπη

Τους 44 έχουν φτάσει οι νεκροί, οι τραυματίες του 72 και 57 νοσηλεύονται στα νοσοκομεία. 6 είναι σε ΜΕΘ, ενώ δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι. Οι εξελίξεις συγκλονίζουν και σήμερα η Ανθή Βούλγαρη "λύγισε" στον αέρα του Mega Καλημέρα.

Η σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη ήταν σφοδρή, και τα 2 πρώτα βαγόνια τυλίχτηκαν στις φλόγες. Τα υπόλοιπα μετατράπηκαν σε σιδερένια μάζα. Κοιτάζοντας τα προκαλούν τρόμο...

Τα δάκρυα της Ανθής Βούλγαρη για τα Τέμπη

«Ρίξτε το βίντεο με τις μαρτυρίες γιατί τα λόγια είναι περιττά», είπε με δυσκολία η Ανθή Βούλγαρη και ξέσπασε σε κλάματα, μη μπορώντας να αντέξει τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή και έχουν γίνει γνωστά από χθες 1/3.

Δείτε επίσης: Βίντεο-σοκ με τη στιγμή της σύγκρουσης των τρένων - Απίστευτη έκρηξη στα πρώτα βαγόνια

«Αλήτες μου φάγατε το παιδί» - Ο σπαραγμός μάνας έξω από το νοσοκομείο έχοντας ταυτοποιήσει τη σορό του

Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο σημείο της σύγκρουσης και στο νοσοκομείο Λάρισας, μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις και τις εικόνες που επικρατούν.

«Πριν από λίγο ήταν μια οικογένεια με δέκα άτομα, που προφανώς ταυτοποίησαν το παιδί τους και φώναζαν αλήτες μου φάγατε το παιδί. Ήταν μια μάνα που την κρατούσαν οι συγγενείς της για να φύγει από το σημείο, από το νοσοκομείο. Είχαν ταυτοποιήσει το παιδί.

Είναι μια εικόνα που επαναλαμβάνεται σε αυτό το σημείο γιατί έχουν ξεκινήσει οι ταυτοποιήσεις για όσους μπορούν να αναγνωριστούν από τους συγγενείς τους, όσοι δεν μπορούν γίνεται με λήψη DNA…»είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: «Πού είναι το κορίτσι μου;» - Το συγκλονιστικό βίντεο με τα ουρλιαχτά μητέρας