Τραγωδία Τέμπη: «Ακούσαμε την κόρη μου να ουρλιάζει "μαμά μου έλα να με πάρεις"» - Ανατριχιάζει περιγραφή πατέρα

«Πήγα στα Τέμπη! Φώναζα "Κατερίνα-Κατερίνα" καθόταν στο τσιμέντο και τη βλέπω...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Πατέρας περιγράφει την στιγμή που η κόρη του τον πήρε τηλέφωνο λίγα λεπτά μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη με την σύγκρουση δυο τρένων. Μιλώντας στο Πρωινό, ανατρίχιασε με τις περιγραφές του.

Ξεκίνησε με το πως τους πήρε τηλέφωνο και τους ζήτησε να πάνε να την πάρουν, την διαδρομή που ακολούθησε μέχρι το σημείο, αλλά και την εικόνα που αντίκρισε στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα για την τραγωδία που βίωσε η κόρη του στα Τέμπη

«Ταξίδευε από Καρδίτσα για Θεσσαλονίκη μόνη της. Είχε κάποιες φίλες στο τρένο. Ήταν τυχερή στην ατυχία της», είπε αρχικά ο πατέρας της.

«Σηκώνει το τηλέφωνο η γυναίκα μου. Ακούω ένα ουρλιαχτό "Μαμά μου έλα να με πάρεις, τράκαραν τα τρένα και σκοτωθήκαμε, πήραμε φωτιά" και κλείνει το τηλέφωνο και μένω χωρίς δεύτερη κουβέντα. Φεύγω για Λάρισα και παίρνω το 100 και λέω που έγινε το ατύχημα, περίπου μου λένε στα Τέμπη. Πήγα στα Τέμπη, βρήκα ένα ασθενοφόρο το ακολούθησα και έφτασα πιο γρήγορα. Μια κατάσταση δραματική δεν σας περιγράφω τι έβλεπα», πρόσθεσε.

«Φώναζα "Κατερίνα-Κατερίνα" καθόταν στο τσιμέντο και τη βλέπω από πάνω μέχρι κάτω στα αίματα που δεν ήταν δικά της αλλά από άλλα παιδιά που χτύπησαν μέσα στο τρένο. Σώθηκε γιατί βγήκε από το απέναντι παράθυρο στα χωράφια», κατέληξε για την 22χρονη κόρη του που στην ατυχία εκείνη στάθηκε τυχερή.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει διασώστης - «Ό,τι εντοπίσεις από το παιδί μου, το θέλω για να το θάψω»

Τα κλάματα του Λιάγκα για τον πατέρα που έχασε το γιο του στα Τέμπη

«Μας πήρε μισή ώρα πριν να μας πει ότι είναι στη Λάρισα και μετά μας κάλεσε η φίλη του και μας είπε ότι ο Γιώργος πήγε να πάρει ένα νερό από το κυλικείο στο δεύτερο βαγόνι, έγινε το ατύχημα και δεν ξαναγύρισε. Το παιδί μου είναι φοιτητής του τμήματος Φυσικής στο ΑΠΘ. Δεν υπάρχουν ελπίδες, ούτε θαύματα γίνονται. Απλώς περιμένουμε την ταυτοποίηση του PCR σε σχέση με τα πτώματα που βρίσκονται στο υπόγειο του νοσοκομείου. Πιθανόν ένα από αυτά να ανήκει στον γιο μου» εξομολογήθηκε ο κ. Παπάζογλου στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Επειδή κι εγώ έχω παιδιά και δε μπορώ να το διαχειριστώ, πώς αισθάνεστε τώρα;» ρώτησε φανερά συναισθηματικά φορτισμένος ο παρoυσιαστής, με τον πατέρα του φοιτητή να λέει ότι ο πόνος δεν είναι διαχειρίσιμος. Το μόνο που τον κρατάει είναι ο άλλος του γιος.