Τραγωδία Τέμπη: Σοκάρει ιατροδικαστής - «Στο νεκροτομείο υπάρχει ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη! Είτε είναι χέρια, είτε πόδια»

«Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν ανήκουν στα ήδη υπάρχοντα πτώματα είτε σε κάποια από αυτά που θα ανασυρθούν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/ MOTIONTEAM/EUROKINISSI
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/ MOTIONTEAM/EUROKINISSI

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτή επικοινωνία» του Open και προκάλεσε σοκ με τις αποκαλύψεις του σχετικά με το τι επικρατεί στο νοσοκομείο της Λάρισας μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

«Στο νεκροτομείο υπάρχει ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη» δηλώνει ο ιατροδικαστής

«Σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία στο νεκροτομείο υπάρχουν 44 νεκροί, επίσης και ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη, είτε είναι χέρια είτε πόδια, που δεν γνωρίζουμε ακόμα αν ανήκουν στα ήδη υπάρχοντα πτώματα είτε σε κάποια από αυτά που θα ανασυρθούν. Το έργο της πλήρους διερεύνησης δεν έχει τελειώσει, δεν έχει ολοκληρωθεί Η ταυτοποίηση θα γίνει με DNA σε όλες τις σορούς, και στα διάσπαρτα μέλη, και δεν θα δουν από κοντά οι συγγενείς τα πτώματα και τα μέλη.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει διασώστης - «Ό,τι εντοπίσεις από το παιδί μου, το θέλω για να το θάψω»

«Ήρθαν ιατροδικαστές για βοήθεια από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λαμία. Τα πτώματα νεκροτομούνται και μετά την ταυτοποίηση παραδίνονται στους γονείς για την ταφή. Η επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική ήταν 42 νεκροί, της ιατροδικαστικής 44, υπάρχει μια απόκλιση των νεκρών, έχει μπερδευτεί η κατάσταση, αυξομειώνεται ο αριθμός των αγνοουμένων. Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποιος εν ζωή. Οι πιο παλιοί συγκλονιστήκαμε τόσο που κοντέψαμε να χάσουμε την ψυχραιμία μας» είπε ο κ. Γιαννακόπουλος.

Εγώ την έβαλα για δουλειά στο κυλικείο, 32 ετών βρέθηκε απανθρακωμένη» - Σπαρακτική ανάρτηση

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν διάφορες αναρτήσεις και βίντεο από τις τελευταίες στιγμές των νεκρών και όχι μόνο. Ανάμεσα τους ξεχώρισε εκείνη ενός ανθρώπου που γνώριζε δυο από τα δεκάδες θύματα. Όπως αποκάλυψε βρήκε δουλειά σε μια κοπέλα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

«Θα πω αυτό και δεν θα ποσταρω κατι άλλο σήμερα...

Σημερα το πρωί με πήρε τηλ μια Μανα...

Με πήρε να με ρωτήσει αν ξέρω που είναι η κόρη της, γιατί εγώ την έβαλα για δουλειά στο κυλικείο της Τραινοσε..

Με πήρε τηλ γιατί δεν υπήρχε κανείς να την ενημερώσει που είναι η κόρη της !! Μετα με πήρε τηλ και ο αδερφός της και με έβριζε γιατί της βρήκα εκεί δουλειά...

Εγω δεν μιλούσα...Τον άφηνα να ξεσπάσει, να κλάψει ,να ξεθυμάνει..Τι θα μπορούσα εγώ να πω σε αυτόν τον άνθρωπο;;

Μονο σιωπή...

Η κοπέλα βρέθηκε απανθρακωμενη..

32 ετών...

Πριν 2 ώρες με πήραν τηλ να μου πουν ότι ένας ακόμη μαθητής μου,ο Νίκος, που άφησε την δουλειά στην Καφεστιαση και έπιασε στην Τραινοσε ήταν και αυτός στα θύματα..

Τον Νίκο τον πέτυχα πριν 6 μήνες στο παλιό μαγαζί που δούλευε και με ενθουσιασμό στο βλέμμα του μου έλεγε ότι "σώθηκα...τέλος ο καφές για μένα"...

29 ετών...

Και εγώ, ένα άδειο κουφάρι, ενα ζόμπι, κάθομαι στο αμάξι και κλαίω ασταματητα όλη μέρα...

Εχω πολύ μίσος μέσα μου αυτήν την στιγμή..

Ειλικρινά ,είναι ανεξέλεγκτο αυτό που νιώθω..

Φυγετε...

Φυγετε για να ζήσετε...

Αυτα, και συγνώμη για τα συνεχόμενα ποστ..

Ηθελα να γράφω για να μην πονάω τόσο..»

Δείτε επίσης: Με ηρεμιστικά μετά την τραγωδία στα Τέμπη η Μαίρη Χρονοπούλου: «Έκλαιγε σα μωρό παιδί»

Τραγωδία Τέμπη ανάρτηση