Τέμπη: «Δυστυχώς» - Έγινε γνωστό πως η 23χρονη Ιφιγένεια...

Ανείπωτη θλίψη...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέμπη: «Δυστυχώς» - Έγινε γνωστό πως η 23χρονη Ιφιγένεια...

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες με πρόσωπα ορισμένων φοιτητών οι οποίοι βρίσκονταν στο τρένο που συγκρούστηκε με ένα άλλο τρένο στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28/2, οι οποίοι δεν είχαν δώσει σημεία ζωής, ενώ δεν είχε βρεθεί ούτε το σώμα τους μέσα στα συντρίμμια.

Μία από αυτούς είναι και η 23χρονη Ιφιγένεια, της οποίας η αδερφή το πρωί της Πέμπτης 2/3 βγήκε μέχρι και στα κανάλια κάνοντας έκκληση στο κοινό να την βοηθήσει ώστε να εντοπιστεί η νεαρή κοπέλα.

Τι συνέβη με την 23χρονη Ιφιγένεια από την τραγωδία στα Τέμπη

«Ήταν στο βαγόνι 3, την αναζητούμε από την ώρα που έγινε το ατύχημα και είναι πολύ δύσκολο… Μίλησα μαζί της πριν ανέβει στο τρένο, μου είπε ότι είναι καλά, ότι πάει στο τρένο και θα με πάρει όταν ανέβει. Πήρε τη μαμά μου τηλέφωνο όταν ανέβηκε, κατά τις 7, της είπε ότι είναι καλά, ότι κάθεται με το αγόρι της, ότι είναι όλα εντάξει», εξομολογήθηκε με κλάματα η Χριστίνα.

«Όταν έγινε το ατύχημα ενημερωθήκαμε μία ώρα μετά, κανείς δεν μας πήρε τηλέφωνο. Το μάθαμε από τον αδελφό του αγοριού της. Το αγόρι της βρέθηκε με ένα σοβαρό έγκαυμα στο χέρι αλλά είναι καλά. Η αδελφή μου είναι 22 χρονών.

Μου έστειλαν μήνυμα πολλά άτομα ότι η αδελφή μου κατέβηκε από το τρένο. Μετά πού πήγε; Ποιος μπορεί να μας πει πού πήγε και αν είναι καλά;», αναρωτήθηκε έπειτα γεμάτη αγωνία

Δυστυχώς, όμως, το βράδυ της ίδιας ημέρας ο δικηγόρος της οικογένειας, Στέλιος Σούρλας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία της κοπέλας και στην λεζάντα αυτής ανακοίνωσε πως δεν βρίσκεται πια στη ζωή (δείτε εδώ ποια άλλη γυναίκα βρέθηκε νεκρή όσο ο σύζυγός της παλεύει στο νοσοκομείο).

«Δυστυχώς, η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια είναι νεκρή καθότι προ ολίγου ταυτοποιήθηκε η σορός της με τη μέθοδο του DNA. Καλό παράδεισο να έχει», έγραψε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Δυστυχώς, η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια είναι νεκρή καθότι προ ολίγου ταυτοποιήθηκε η σορός της με τη μέθοδο του DNA. Καλόν παράδεισο να έχει.

Posted by Στέλιος Σούρλας Δικηγόρος on Thursday, March 2, 2023