«Μέχρι την ώρα που τον πήρα στην αγκαλιά μου δεν...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της μητέρας του 20χρονου ήρωα των Τεμπών

«Έπαιρνα και δεν το σήκωνε και του έστειλα μήνυμα "αγόρι μου είσαι καλά;"»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μέχρι την ώρα που τον πήρα στην αγκαλιά μου δεν...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της μητέρας του 20χρονου ήρωα των Τεμπών

Πέρα από τις θλιβερές εξελίξεις την τραγωδίας των Τεμπών, πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια είναι ο Ανδρέας Αλικανιώτης, ο οποίος βγήκε ζωντανός από το δεύτερο βαγόνι και δεν σώθηκε απλά ο ίδιος, αλλά κατάφερε να βγάλει άλλους 10 επιβάτες πριν καούν. Πρόκειται για τον 20χρονο ήρωα για τον οποίο μιλούν όλοι (δείτε εδώ πόσοι είναι οι νεκροί φοιτητές του ΑΠΘ).

Ο ίδιος και η μητέρα του, λοιπόν, βρέθηκαν ως καλεσμένοι στο Action 24 την Παρασκευή 3/3 (δείτε εδώ την μητέρα να ξεσπά σε κλάματα με τα λόγια του γιου της για την σύγκρουση) και η ίδια προσπάθησε να εξηγήσει πως βίωσε την κατάσταση από τη στιγμή που προσπαθούσε να επικοινωνήσει με το παιδί της χωρίς να γνωρίζει τι συνέβη, μέχρι και την συνάντησή τους μετά το δυστύχημα.

Ρίγη συγκίνησης με τις δηλώσεις της μητέρας του 20χρονου ήρωα των Τεμπών

«Ήμουν σίγουρη ότι στις 11.30 θα φτάσει. Έπαιρνα και δεν το σήκωνε και του έστειλα μήνυμα αγόρι μου είσαι καλά; Καμία απάντηση κι αυτό με ξένισε. Με πήρε 23.55 και με ενημέρωσε από το κινητό του φίλου του ότι έγινε αυτό. Με έπιασε στον ύπνο. Σε πρώτη φάση είπα ότι μου κάνει πλάκα, ότι είναι αστείο. Σε κλάσματα δευτερολέπτου πετάχτηκα από το κρεβάτι, έβαλα τηλεόραση και τίποτα, μπαίνω στο Ίντερνετ τίποτα… Έτρεμα σύγκορμη τι να σας πω με ένα τρέμουλο σαν κρίση πανικού. Με διαβεβαίωσε ότι είναι καλά, αλλά είναι πολύ σκληρό παιδί κι έχω ιστορικό και μου κρύβει πράγματα, επειδή ξέρει ότι είμαι υπερπροστατευτική.

Μέσα μου με έτρωγε ότι μπορεί να μην μου λέει την αλήθεια. Δεν είχε καταλάβει τα εγκαύματα κι ότι κούτσαινε. Μετά πήρα ξανά, μου είπε ότι έχει πολύ λίγη μπαταρία ο φίλος του κι είναι βαριά τραυματισμένος. Μόλις πήγανε στο νοσοκομείο με πήρε για να μου πει ότι φτάσαμε, είμαστε καλά στα χέρια των γιατρών. Μείνε ήσυχη…Όχι μόνο να τον δω από κοντά, αλλά να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου, να δω τι έχει όντως το κορμί του. Μέχρι την ώρα που τον πήρα στην αγκαλιά μου δεν περνούσε η ώρα, ήταν ατελείωτη», δήλωσε.