Ξεκίνησαν διαδικασίες για την αποσωλήνωσή του - Η ελπιδοφόρα κατάσταση της υγείας του μοναδικού επιζών απο την τραγωδία στα Τέμπη

Οι δηλώσεις του πατέρα του στον ΑΝΤ1!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ξεκίνησαν διαδικασίες για την αποσωλήνωσή του -  Η ελπιδοφόρα κατάσταση της υγείας του μοναδικού επιζών απο την τραγωδία στα Τέμπη

Στο αποψινό (4/3) βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, έδωσαν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα στους τηλεθατές μετά τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες, μετά την σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στην κοιλάδα στα Τέμπη.

Ο λόγος για τον 20χρονο, Γεράσιμο οποίος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του τρένου του θανάτου μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο πατέρας του μιλώντας στο κανάλι του ΑΝΤ1 ανέφερε πώς θα ξεκινήσουν σιγά σιγά οι διαδικασίες για την αποσωλήνωσή του, δίνοντας μία ελπίδα στην όλη θλίψη των ημερών.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία Τέμπη: Βρέθηκε το "μαύρο" κουτί του τρένου

Οι δηλώσεις του πατέρα 20χρονου, που ξεκίνησε την διαδικασία αποσωλήνωσης μετά την τραγωδία στα Τέμπη

«Ελπίζουμε σήμερα ή αύριο να ξεκινήσει η διαδικασία να αποσωληνωθεί. Να ξυπνήσει, να είναι γερός, να μην θυμάται πολλά πράγματα… Έχουμε δρόμο πάντως, δεν σταματάμε… τι θα χρειαστεί από πλαστικές θα δούμε… Αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι σιγά – σιγά θα μπορέσει να επανέλθει.

Τουλάχιστον αισθανόμαστε τυχεροί που τον έχουμε και θα δούμε στην πορεία τι θα αντιμετωπίσουμε, όλοι μαζί θα τον βοηθήσουμε. Τουλάχιστον δεν τίθεται θέμα άλλο σοβαρό. Είμαστε στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι κάποιος και βλέποντας ανθρώπους άλλους αρκετά καλύτερα από αυτούς που έχουνε χάσει τα παιδιά τους», ανέφερε ο πατέρας του.